İletişim kurma şeklimizi, muhakeme mekanizmamızın çalışma yollarını, düşünme şekillerimizi anlatan Merkür dün gece 01:28 itibariyle “düşük” konumda olduğu Balık burcuna geçti ve 4 Nisan gecesine kadar burada kalacak. Merkür’ün Balık’daki konumuyla birlikte, dünya üzerinde iletişimde, eğitimde, pazarlıklarda, ticarette biraz karmaşa, mantık dışı yaklaşımlar, zayıf muhakemeler neticesinde alınan yanlış kararlar gibi bazı durumlar yaşanması ihtimali maalesef kuvvetli.

İkizler ve Başak burçlarının yöneticisi olan Merkür, netlikten, rasyonellikten ve objektiviteden hoşlanır. Duygulardan çok düşünceler Merkür’ün fonksiyonlarının eseridir. Açık, sarih, sezgi ve duygulardan arınmış gerçekler Merkür’ün iyi çalışması için gereklidir.

Oysaki Balık burcu, her şeyden çok hissettiklerine önem veren, sezgileriyle beslenen bir yapıdadır. Dolayısıyla düşünce sisteminin ihtiyacı olan rasyonelite burada pek de kendini gösteremez. Düşünsel yanımızın daha ziyade hayatın duygusal tarafına kayması, ilişkiler, sevgi, merhamet, aşk, hayır işleri, sanat gibi konuların düşüncelerimizde daha fazla alan kaplaması bu dönemde daha olasıdır.

Yine de Balık burcunun ve yükselen burcunun Nisan başına kadar önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması bu dönemde kuvvetli olasılıktır.

Diğer Değişken yükselen burçlar ve burçlar, İkizler, Başak ve Yay ise aldıkları kararlarda, attıkları imzalarda net olduklarından, başladıkları yeni öğrenme süreçlerinin kendilerine gerekli ve yeterli olup olmadığından, yaptıkları sözleşmeleri en az 2 kere okuduklarından emin olurlarsa daha rahat bir dönem geçirebilirler.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçları ve yükselen burçlarının ise, küçük yolculuklara çıkmak, yeni dostlar edinmek, yeni teknolojik aletler almak, aileyle iletişimi artırmak, çocuklarla ilgilenmek, yeni şeyler öğrenmek, iş akışıyla alakalı ufak ta olsa bazı gelişmeler yapabilmek için şanslar, fırsatlar yakalayabilirler.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burçlarının ve yükselen burçları ise, eğitimle, yapılmış bir kontratla, sözleşmeyle, planlanmış bir yolculukla alakalı bazı düzeltmelere gitmeleri, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak bazı teknolojik aletlere yatırım yapmaları bu dönemde çok olası.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar