Bugün öğle saatlerinde yücelim halinde olduğu Boğa burcuna geçen Ay, yarın ve ertesi gün de burada yoluna devam edecek. Ay’ın Boğa burcundaki durumuna yarın birlikte bakarız.

Yarın sabah 06:38’de Boğa burcundaki Uranüs ile Ay arasındaki kavuşum kesinleşecek. Hemen arkasından da 10:21’de Satürn ile bir kare meydana getirecek. Bu iki açı yine tez-antitez gündemini hayatımıza sokacak. Her ne kadar saatlerle sınırlı olsa da yine de sabah saatlerinde aşırılıklar, ani reaksiyonlar konusunda dikkatli olmalıyız.

Ay-Uranüs teması duygusal planda ve aile ilişkilerinde geleneklerin ve kuralların getirdiği normlardan uzaklaşmak isteğinin yoğunlaştığı, bu taleplerin beklenmedik bir şekilde açığa çıktığı ve sıra dışı yollarla ifade edildiği durumlara işaret eder. Fakat arkasından gelen açı, tepkisel yaklaşımların daha yoğun baskılarla sınırlandırılmak istenebileceğine işaret ediyor. Galiba kendimizi tutmak, uygun dil ve davranışları seçmek için biraz nefeslenmek iyi olabilir. Bu iki açıdan da burcu ve yükselen burcu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanlar daha zorlayıcı biçimde etkileneceklerdir.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar