Ay yarın sabah 06:41’de boşlukta kalmaya başlıyor ve yarın öğlende (13:56) Boğa burcuna geçiyor. Yarınki gönderilerde Ay’ın Boğa burcundaki hallerine birlikte bakarız.

Bu gecenin en önemli astrolojik değişimi saat 01:28’de Merkür’den geliyor. Merkür Kova burcundan çıkarak Balık burcunda hareketine başlayacak. Böylece Güneş ve Venüs’ün yanı sıra Merkür’ün de buraya geçmesiyle beraber daha da fazla Balık vurgusu hissedeceğiz. Merkür’ün Balık burcundaki etkilerini de beraberce inceleriz.

Yarın sabah 06:41’de Ay ve Pluto arasında çatışmalara, öfke kontrolünün yitirilmesine neden olabilecek bir kare kesinleşecek. Yani sabah uyanır uyanmaz kendinizi nedensiz bir öfke bulutunun içinde bulursanız şaşırmayın. Evde bir “sabahın körü” tartışması çıkmasın diye de, biraz sakin olmaya ve alttan almaya dikkat etmenizi tavsiye etmek isterim.

Akşam saatlerinde is (21:24) Güneş ve Pluto arasında bir altmışlık meydana gelecek. yani sabah yaşanan gerginliklerin objektif bir şekilde ele alınması, çözüm odaklı yaklaşımların geliştirilmesi mümkün olacak.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar