Bu Güneş Tutulması gününün diğer önemli bir fenomeni de sabaha karşı 00:15’te kesinleşen Venüs-Jüpiter kavuşumu. Balık burcunda yücelen Venüs ve yöneticisi Jüpiter arasındaki bu kavuşum yeni bir döngünün başlangıcı olarak kabul edilecektir. Açının etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Venüs ve Jüpiter arasında meydana gelen kavuşum, belki de tüm açıların içinde en tercih edilen, en şanslı karşılaşmaların başında gelir. Su elementinde meydana gelen bu açı, yaratıcılığın çok yükselmesine, derin, samimi ve içtenlikle paylaşılan duygulara, sevgi dolu bağların kurulabilmesi için atılan adımlara işaret eder.

Genişleme prensibiyle tanınan Jüpiter, duygular, ilişkiler, güzellikler, lezzetli yiyecekler, finansal değerler gibi her türlü Venüs prensibinin çoğalarak hayatlarımızda, bolluk-bereket hissinin hâkim olmasında etkili olacaktır.

Bu açı doğal olarak önce Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının ilişkilerde, eğitimde, hukuki konularda ve çocuklarıyla alakalı meselelerde şansı yakalamalarına yardımcı olacaktır.

Arkasından gelen şanslı grup ise, Toprak elementinden, Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçları olacaktır. Sosyal bağlantılar, ticaret, iletişim, eğitim, seyahatler ve kardeşlerle alakalı olumlu fırsatlar bu açının etkileri arasında sayılabilir.

Ateş ve Hava Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı, sağlık, bireysel ve ortak maddi kaynaklar alanında süregelen sorunları çözmek, düzeltmeler yapmak için şans bulmaları mümkündür. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar