Bu akşam Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yaparak gerçekleşen Yeniay ve Güneş Tutulması beklenmedik deneyimlerin, sürprizli haber ve gelişmelerin habercisi. Özellikle yaşamı devam ettirmek için gerekli olan her türlü maddi kaynakla alakalı yeni adımların atılması, finansal ve teknolojik alanda ayakları yere basan başlangıçların yapılması, adımların atılması söz konusu olacaktır.

Bu Yeniay en yoğun şekilde Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ikinci on gününde doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri 8-12 derece bu burçlarda olanları daha fazla etkileyecektir. Yeni adımlar atmak, tazelenmek, kaynaklarımızı korumak ve arttırmak için başlangıçlar yapmak önemli olacaktır.

Burçlara ve yükselen burçlara göre etkileri aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.

Koç ve yükselen Koç için finansal yapabilirlikleri arttırmak, maddi kaynakları daha iyi bir noktaya getirmek, yeni ve sıradışı yöntemlerle para kazanmak için yeniliğe gitme zamanı. Bu Yeniay ve tutulma etkisiyle yetenekleriniz ve yapabilirlikleriniz konusunda bir aydınlanma yaşamanız söz konusu olacaktır. Maddi konularda olduğu kadar manevi alanda da yeniliklerin olabileceği bir dönemdesiniz. Kronik sağlık sorunlarınız varsa mucizevi gelişmelerin yaşanması olasıdır. Ayrıca ibadet, meditasyon gibi yöntemlerle dinginleşebilir, gerginlikten kurtulabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa bu Tutulmanın Yeniayın başrol oyuncusu. Yeniayın açıları yeni düşüncelerin ve eylem planlarının şekillenmeye başladığını gösteriyor. Özellikle bedensel sağlığınıza ve görünümünüze özen göstermeniz gereken günlerdesiniz. Sosyal ilişkilerinizin, arkadaşlarınızla bağlarınızın kuvvetleneceği bir dönemdir. Ayrıca sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak ve organizasyonlara dahil olmak için de fırsatlar bulabilirsiniz. Sağlam, getirisi yüksek başlangıçlar yapabilir, ilişkilerinizde de yeni adımlar atabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler için rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara çözüm ya da bir miktar rahatlama sağlanabilecek bir dönemdir. Mesleki alandaki hareketlilik ve değişimler her zamankinden daha fazla çalışmanızı, mücadele etmenizi ve yeni sistemlere uyum sağlamanızı gerektirebilir. Otorite figürleriyle ilişkilerinize özellikle dikkat etmeli, çatışmaya girmemek için gayret göstermelisiniz. Mesleki ve toplumsal yaşamdaki kararlarınızda ve atılımlarınızda eşinizden, partnerinizden göreceğiniz destekler çok fayda sağlayacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç için gündemde sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, gruplar, hayaller ve planlar var. Yeni dostluklar oluşturma, farklı gruplara girme potansiyeliniz bu dönemde çok kuvvetli ama mesleki ve toplumsal yaşamdaki değişimler ve gelişmeler de çok heyecan verici olabilir. Kanuni konularda, akademik meselelerde, yurtdışı bağlantılarında ve seyahatlerle alakalı mevzularda mücadelelerinizin karşılığınız alabileceğiniz, başarı elde edebileceğiniz bir dönem söz konusudur. Çalışma hayatına her zamankinden biraz daha fazla enerji ve zaman ayırmanız gerekebilir.

Aslan ve yükselen Aslan için toplumsal yaşam, kariyer ve meslek hayatında bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Yeni iş teklifleri, beklenmedik terfi olasılıkları için son derece olumlu bir dönemden geçiyorsunuz. Hayal ettiğiniz pozisyonlara ulaşmak için kendiniz de inisiyatif alabilirsiniz. Özellikle ortak maddi kaynaklar ve sahiplikler, resmî finansal yükümlülüklerle alakalı girişimlerinizde başarılı olma, mücadelenizin karşılığını görme şansınız çok kuvvetli. Bu konularda arkadaşlarınızdan gelebilecek öneriler ve yardımlar da fayda sağlayacaktır.

Başak ve yükselen Başak için yüksek öğrenim, dış ticaret, seyahatler, hukuki konularla alakalı yeniliklere adım atma zamanı. Bu konularla alakalı beklenmedik fırsatlar yakalayabilir, olumlu neticeler elde edebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırmaya, daha sağlıklı olmak için adım atmaya çok uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca ikili ilişkiler alanında şansınızın çok yükseldiği bir dönemden geçiyorsunuz. Bekar Başaklar için yeni ilişki olasılıkları, birliktelikleri olanlar için beraberliğin çok daha iyi bir duruma gelmesi söz konusu olacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi için özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı yeniliklerin olması, bazı olumlu adımların atılması söz konusu olabilir. Bu konularda karar alırken yakın çevrenizden, kardeş ya da kuzenlerimizden destek alabilir, fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Sağlık durumunuzun da çok daha iyiye gitmesi, artan iş yüküne rağmen, bedensel olarak kendinizi çok güçlü hissetmeniz söz konusu olacaktır. Ancak yine de beslenme konusunda biraz daha disiplinli olmanız gereken günlerde olduğunuzu unutmamalısınız.

Akrep ve yükselen Akrep bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. Boğa burcunda meydana gelen Yeniay ve Güneş Tutulması sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı aktive ederek, yeni bir faza olumlu bir geçiş yapmanızda etkili olacaktır. İlişkilerde önemli kararlar alabileceğiniz gibi, partnerinizle ya da ortağınızla maddi ve kanuni konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda hareketli bir dönem olduğunu da söylemek gerekir. Ayrıca finansal spekülasyonlarınızda ve yatırımlarda da optimumda kalmaya, gerçeklerden uzaklaşmamaya dikkat etmelisiniz.

Yay ve yükselen Yay için günlük akış, çalışma ortamı ve sağlık alanında bazı yeni başlangıçların yaşanması olasıdır. Çalışma hayatında yüksek potansiyel vaat eden bazı planların yapılması, adımların atılması, bedensel sağlığınıza da özen göstermeniz gereğini bir kez daha önünüze getirebilir. Ailevi bağlantılarda, ev hayatıyla alakalı konularda önemli gelişmelerin yakalanması, sorunların çözülmesi rahatlamanızda etkili olacaktır. Evde yapılacak tadilatlar ya da taşınma ya da mülk edinme için şansınızın çok yüksek olduğu günlerdesiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Çocuklarınızla alakalı yeni planlar yapmak, hedefler koymak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca hobi edinmek, yaratıcı faaliyetlere zaman ayırmak için de uygun zamanlar. Kardeşlerinizle bağlantılarınızın güçlenmesi, daha fazla birlikte olmak için fırsatlar yakalamanız söz konusu olabilir. Ayrıca seyahat olasılıkları, tatil planları da sizi çokça meşgul edebilir. Partnerinizle yapacağınız planlar çok keyif verici olacaktır.

Kova ve yükselen Kova için ebeveynler, aile bağları ve ev yaşantısında yeni ve olumlu bir dönem söz konusu. Yaşadığınız alanla ilgili yeni adımlar atmak, kararlar vermek isteyebilirsiniz. Bu hayat alanlarıyla alakalı kararlarınızda maddi kaynaklarınıza gerçekçi bir şekilde bakmalı ve bütçenin dışına çıkmadığınızdan emin olmalısınız. Ebeveynlerinizin ya da sorumlu olduğunuz aile büyüklerinin hayatındaki sorunlara çözümlerin bulunması, yeniliklerin olması daha huzurlu olmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca gayrimenkul yatırımları için de fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, yolculuklar, eğitim ve ticari konularda yeniliklerin olması, enerjik ve netice verecek başlangıçların yapılması söz konusu. Önünüze çıkan olasılıkları değerlendirirken, acele etmemek, maddi gereksinimleri de hesaplamak daha rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır. Maddi alanda karar değişikliklerine gitmeniz, bütçenizi daha gerçekçi değerlendirmeniz gerekebilir. Aşırı iyimserlikten korunmalı ve ayaklarınızı yere basmalısınız. Bu konularda ve kardeşlerin, ya da yakın çevreden dostlarınızın katkıları ve yardımları da olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar