Bugün sabaha karşı (02:58) Akrep burcundaki Güneş ile Boğa burcundaki Uranüs arasında bir karşıt açı kesinleşti. Açının etkilerini bugün yoğun, yarın da azalarak hissedeceğiz.

Açının başlangıcı Nisan ayının ortalarına dayanıyor. Zorlayıcı bir fazını da Ağustos ayının başlarında geçirdik. Bu fazdan sonra geldiğimiz aşamada, özellikle finansal konularda, sahipliklerde ve ilişkilerdeki sınırların tayin edilmesinde bazı zorunluluk ve fedakarlıkların tüm çıplaklığıyla farkına varılması söz konusu.

Özellikle ikili ilişkilerde kendini gösterecek bu kırılma açısı, karşılıklı olarak adım atılmadığı; ihtiyaç, beklenti ve hedeflerden feragat edilmediği sürece, uzlaşmaya gitmenin çok güç olduğuna işaret ediyor.

Yeniay’da meydana gelen bu açı, Aralık ayında yaşayacağımız son Satürn-Uranüs karesinin bir fragmanı gibi. Özellikle maddi konularda, finans dünyasında teknolojiyle bağlantılı beklenmedik problemlerin, baskıların ve stresli durumların habercisi olarak da nitelendirilebilir.

Kısıtlamalara, kurallara dayanma kapasitesinin her zamankinden daha düşük olması, otorite ile (bu baba bile olabilir) sürtüşmelerin yaşanmasına, dürtüsel reaksiyonların sonuçlarının görülmesi can sıkıcı olabilir. Bu dönemde yaşanabilecek anlaşmazlıklar, eğer uzlaşmak için tolerans gösterilmezse, kavgalara, kavgalar da kopmalara ve ayrılıklara kolayca evrilebilir. Dolayısıyla neyi göze aldığımızı iyi bilmemizde fayda var.

Özellikle, Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 11-15 derecesinde olanların daha da kontrollü olmasını tavsiye etmek isterim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar