Sonbaharın son ayı kapımızda… Kış artık yavaştan kendini hissettirmeye başlayacak. Ekim’in bu son günlerinde önümüzdeki aya bir bakalım isterseniz.

Bu Ay tamamladığımız geri hareket döneminden sonra Kasım ayında sadece Balık burcunda hareket eden Neptün Retro konumda olacak. Bu da hayatımızda pek çok alanda hız kazanacağımıza, ilerleme kaydedeceğimize işaret ediyor.

Güneşin yanı sıra hem Merkür'ün hem de Mars'ın Akrep’te olması bu burcun temalarının gündemi almasında etkili. Jüpiter ve Satürn Kova burcunda, Uranüs de Boğa da olduğu için, Sabit burçlardaki bu gezegenler arasında sıkça kare-karşıt gibi açılar meydana gelmesi söz konusu. Merkür hızlı hareket etmesi nedeniyle, açık ara Ay'ın en fazla açı yapan gezegeni olarak görünüyor.

5 Kasım günü Uranüs’ün de başrolde olduğu, özellikle maddi konuları, sahiplikleri konu alan bir Yeniay bizi bekliyor. Bu zorlayıcı Ay fazını her zamanki gibi paylaşımlardan detaylarıyla takip edebilirsiniz. Aynı gün öğlen saatlerin de Venüs Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak.

6 Kasım günü iletişim gezegeni Merkür Akrep burcundaki hareketine başlayacak. Yani söylemlerimize, iğneleyici konuşmalara dikkat etmemiz gereken bir dönem bizi bekliyor.

10 Kasım maalesef Ulu Önder Atatürk’ün ölüm günü. Başımız sağ olsun.

19 Kasım senenin son Ay Tutulması ve Boğa burcunda bir Dolunay bizi bekliyor. Bu tutulma arkasından yaşanacak Aralık ayındaki Güneş Tutulmasının da habercisi.

22 Kasım günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Özgürlükler, yolculuk isteği, öğrenme ihtiyacı ve büyüme arzusu hepimizde daha fazla olacak.

24 Kasım günü ise bu defa Merkür Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. Medya, dış ticaret, diplomatik ilişkiler ve yüksek öğrenimde hareketlilik dönemine girmiş olacağız.

Kasım ayının hepimize sağlıklı, uyumlu ve sevgi dolu günler getirmesini diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar