Bugün Aslan burcunda hareket eden Ay yarın (30 Ekim Cumartesi) 10:03 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve 21:09’da Başak burcuna geçecek. Daha sonra Ay'ın Başak burcundaki etkilerine birlikte bakarız.

Yarın 07:25’te kesinleşen Ay-Jüpiter karşıtlığı, duygusal dalgalanmalarla güne başlamamıza neden olabilir. Duygusal beklentilerimizin yüksekliği, aşırı iyimserlik, iyiliklerin karşılık bulmadığını hissettiren durumlar gerginlikler yaratabilir.

Ancak hemen arkasından (10:03) gelen Ay-Venüs uyumlu açısı dengenin bulunmasına, uyumun yakalanmasına yardımcı olacaktır. Öğlende (12:55) kesinleşen Güneş-Satürn karesi güne damgasını vuracak açılardan birisi. Yarınki paylaşımlarda detaylarını takip edebilirsiniz.

Yarının diğer bir önemli astrolojik olgusu Mars'ın Terazi’deki hareketini tamamlayarak Akrep burcuna geçmesi. Kızıl gezegenin Akrep yolculuğunun detaylarını da ayrıca yarın paylaşacağım. Günün son karşılaşması akşam 21:23’te Ay ve Mars arasında kesinleşen altmışlık açı. Düşük enerjili bir gün olduğu için, bu açı motivasyonun yükselmesine çok yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar