Bugün öğlen 12:55 itibariyle Akrep burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Satürn arasında bir kare açı kesinleşecek. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Güneş, yaşam gücü, genel sağlık, ego, yönetim, yöneticiler, baba gibi otorite figürlerini sembolize eder. Zamanın efendisi Satürn ise, sorumluluklar, kısıtlamalar, kendi sınırını bilmek-kabullenmek, yetersizlikleri anlamakla bağlantılıdır. Aralarında meydana gelen açı ise baskılardan, kısıtlamalardan doğan eylem gereksinimine işaret eder. Bu açı bizleri, hareket geçmek, oturduğumuz yerden kalkmak, çarenin peşinden koşmak zorunda bırakır.

Ocak ayında başlayan bu döngünün Mayıs ve Ağustos ayının ilk günlerinde birer zorlayıcı fazını tamamladık. Geldiğimiz aşama ise döngü kapanmadan evvelki son zorlayıcı faz. Burada tüm açıklığıyla gördüğümüz yetersizliklerimiz, aşmaya çalıştığımız sınırlarımız için verdiğimiz mücadelede tekrardan harekete geçerek, çözüm bulmak için mücadeleye girmemiz söz konusu.

Öncelikle Aslan ve Kova olmak üzere, Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının ilk on gününde doğanlar ve herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 5-9 derecelerinde olanların dikkatli olması önemli. Kişisel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, aile ve kariyer alanında çatışmalı, geriye götüren, geciktiren ve eksiklerle yüzleştiren bazı deneyimler söz konusu olabilir.

Hepimizin yapması gerekenleri kolayca yaptığı, sorumluluklarını zorlanmadan yerine getirdiği, eksiklerini telafi edebildiği deneyimler yaşaması dileğiyle.


Yorumlar

Popüler Yayınlar