Mars 15 Eylül’den bu yana Terazi burcunda sürdürdüğü yolculuğunu tamamlayarak, bugün 17:22 itibariyle kuvvetli konumda (eski yöneticisi) olduğu Akrep burcuna geçecek. 13 Aralık tarihine kadar buradaki hareketine devam edecek ve sonrasında Yay burcuna geçecek.

Mars Sabit nitelikteki Akrep burcunda enerjinin kararlı bir şekilde odaklanmasına, hedefe kilitlenmeye ve arzu edilen noktaya daha rahat ulaşmaya işaret eder. Yüksek mücadele gücü, analitik yaklaşımlar, olayların derinine inebilmek için motivasyon ve enerji olması, başarıyı da beraberinde getirir.

Mars'ın bu konumu bazen kriz enerjisini getirse bile yine de krizden doğan mücadele gereksinimi, yeni düzenlerin yaratılmasını, şartların değiştirilmesini getirir. Dolayısıyla biraz yakıcı-yıkıcı olsa bile başarı ve kazanım olasılıkları da kuvvetlidir.

Bunun yanında duygusal enerjinin yoğunlaşması, derinleşmesi, ilişkilerde cinsel paylaşımların daha ön planda yer alması söz konusu olacak. Agresyon, kızgınlık, karşı durma gibi yönetilmesi zor durumların kaynağını duygulardan alır hale gelmesi, öznel, irrasyonel tartışmalara ve gerginliklere de neden olabilir.

Bu transit doğal olarak önce Akrep sonra, Boğa, Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarını daha yoğun olarak etkileyecektir. Davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, kariyer ve toplumsal hayat gibi hayatın bel kemiğini sembolize eden alanlarda, mücadele gerektiren durumların yaşanması ihtimal dahilindedir. Öfkeye yenilmemek, hızlı karar almamak, hedefe odaklanmak ve sorunları yalınlığıyla analiz etmek bu dönemde çok kıymetli olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda inisiyatif alması, cinsel yaşamla alakalı bazı deneyimler yaşaması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmelidir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının sosyal konulara enerjilerini odaklamaları gerekebilir. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde çabuk reaksiyon vermemek faydalı olacaktır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler konusunda bazı deneyimler yaşaması söz konusu olacaktır.

Mars’ın Akrep’teki yolculuğunda enerjinizi doğru odaklamanızı ve istediğiniz sonuçlara kolaylıkla ulaşmanızı dilerim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar