Bugünün açıları yarın (7 Eylül Salı) etkilerini devam ettirirken, sabaha karşı (03:51) Başak burcundaki Ay bir Yeniay meydana getirecek. Yarınki paylaşımlarda detaylı bir şekilde etkilerine bakarız. Sonrasında 22:22 itibariyle Ay boşlukta kalacak ve ertesi gün sabah saatlerinde Terazi burcuna geçecek.

Yarının önemli açılarından bir tanesi Güneş-Uranüs arasında kesinleşen üçgen açı, bununla da ilgili detayları ayrıca takip edebilirsiniz.

Öğleden sonra 16:35’de kesinleşen Ay-Neptün karşıtlığı, duygusal karmaşalara, alınganlıklara ve yanlış anlaşılmalar çok açık olduğumuza işaret ediyor. Duygular ve düşünce arasındaki salınımlara dikkat etmek gerekebilir.

Akşam saatlerinde kesinleşen Ay-Pluto uyumlu açısı duygusal alanda tazelenmeye, güç toplamaya işaret ediyor. Ancak hemen arkasından gelen Ay-Mars kavuşumu, belki de fazla detaycılık yüzünden, mükemmeliyetçilik beklentisinden kaynaklanan, kaynağını çalışma hayatından ve maddi konulardan da alabilecek bazı stresli durumların habercisi.

Gerek Yeniay, gerekse gün içinde meydana gelen açılardan, İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının daha fazla etkilenmeye açıklar. Bu burçlar için toleransı yüksek tutmak ve kontrollü olmak çok yararlı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar