Bugün 15:18 itibariyle Mars ve Pluto arasında olumlu bir açı kesinleşecek. Zor bir fazını Haziran ayının ilk günlerinde yaşadığımız bu açının geldiğimiz aşamasında, gücün kullanımı, kontrolü ve doğru hedefe yönlendirilmesi mümkün olacaktır. Bu açı bugün, yarın ve azalarak Çarşamba günü etkisini sürdürüyor olacak.

Toprak elementinde meydana gelen bu üçgen somut kazanımlar, özellikle finansal konularda güçlü ve verimli bağlantıların kurulması söz konusu olacaktır. Detaylara gereken önemin verilmesi, kuralların baskı unsuru haline gelmeden uygulanabilmesi özellikle resmi bağlantılarda, iş ilişkilerinde fayda sağlayacaktır.

Ayrıca Pluto kitlesel hareketlerle (özellikle şu anda pandemi), Mars ise bağışıklık sistemi (aşı) ile alakalı olduğu için, bu alanda da yeni gelişmelerin olması mümkündür.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının günlük çalışmalarda, mesleki alanda, maddi konularda güçlü kişilerle başarı sağlayacak bağlantılar kurması mümkündür.

Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının çocuklar, hukuki konular, bedensel güç ve sağlık ayrıca ilişkiler alanında güç kazanması söz konusu olacaktır.

İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının ailevi konularda, ev yaşantısında, ortak maddi kaynaklarla alakalı olumlu değişimler yaşaması olasıdır.

Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise duygusal ilişkilerinde, sosyal bağlantılarında, kardeşlerle alakalı gelişmelerin olması beklenebilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar