Bu sabah 06:05 itibariyle Venüs ve Pluto arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Açı kaynağını sene başındaki kavuşumdan alırken, ilk zorlayıcı fazını Nisan, ikincisini ise Haziran ayının son haftasında atlattık. Geldiğimiz aşamada, gücün kullanımına yönelik özellikle ilişkilerdeki kurallar ve sorumluluklarla alakalı zorlayıcı, baskı unsuru olabilecek bazı deneyimlerin yaşanması olasıdır.

Maddi değerlerin plansız programsız ya da lükse yönelik kullanımı, ilişkilerde iyileştirme yapmak, uyum ve denge yaratmak için maddi değerlerin öne sürülmesi gibi deneyimler yaşanması mümkündür.

İlişkilerde tahakküm isteğinin artması, uyum yaratmak isterken ölçüyü kaçırmak, şüphecilik, güvensizlik ve kıskançlıklar çatışmaların yaşanmasına neden olabilir. Taraflardan birinin hükmetme arzusu diğerinde büyük bir baskı yaratacağı için yoğun duygusal reaksiyonlarla cevap vermesi mümkündür. Bu açı ilişkilerde birikmiş kızgınlıkların, negatif duyguların patlamalı bir şekilde yüzeye çıkmasına, koruma arzusu ile hareket ederken, ölçüyü kaçırarak, değerli bulduklarımızı ablukaya almaya neden olabilir.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının son günlerinde doğanların, herhangi bir astrolojik ögeleri ya da yükselenleri bu burçların 22-26 derecesinde olanların bu açıdan daha fazla etkilenmesi söz konusu olabilir. Kariyer, bedensel sağlık, davranışlar, aile ve ev hayatı, ilişkiler alanında manipülasyonlara (etken ve edilgen) dikkat etmek faydalı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar