Bu akşamüstü 16:06’da yöneticisi olduğu Terazi burcundaki Venüs ile Kova burcunda geri hareket halinde bulunan Jüpiter arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Sabah Venüs-Pluto arasında meydana gelen zorlayıcı açıya destek vermek istercesine, iyicil Jüpiter rahatlatıcı etkilerle gündemin yumuşamasında etkili olacaktır. Açının etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Venüs ve Jüpiter arasında meydana gelen üçgenler, belki de tüm açıların içinde en tercih edilen, en şanslı karşılaşmaların başında gelir. Hava elementinde meydana gelen bu açı, kuvvetli bir iletişime, aklın ve mantığın eşitlik, özgürlük ve uyum içerisinde duygulara eşlik etmesine ve dengelerin yerine oturmasına yardımcı olacaktır.

Genişleme prensibiyle tanınan Jüpiter, duygular, ilişkiler, güzellikler, lezzetli yiyecekler, finansal değerler gibi her türlü Venüs prensibinin çoğalarak hayatlarımızda, bolluk-bereket hissinin hakim olmasında etkili olacaktır.

Bu açı doğal olarak önce İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının ilişkilerde, eğitimde, hukuki konularda ve çocuklarıyla alakalı meselelerde şansı yakalamalarına yardımcı olacaktır.

Arkasından gelen şanslı grup ise, Ateş elementinden, Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçları olacaktır. Sosyal bağlantılar, ticaret, iletişim, eğitim, seyahatler ve kardeşlerle alakalı olumlu fırsatlar bu açının etkileri arasında sayılabilir.

Toprak ve Su elementindeki, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı, sağlık, bireysel ve ortak maddi kaynaklar alanında süregelen sorunları çözmek, düzeltmeler yapmak için şans bulmaları mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar