Bugün İstanbul saatiyle 21:39’da her Dolunay’da olduğu gibi ilişkilerin, yanı sıra sağlık, çalışma, gizliliklerin ve ekonomi konularının hakim olduğu bir Dolunay yaşayacağız. 

Yengeç-Oğlak ekseninde gerçekleşen bu Dolunay’ın ana teması sahip olduklarımızı korumak, bunun için kurallara uymak ve inisiyatifi elden bırakmamak. Meydana gelen karşıt açılar ve maddeyi sembolize eden burçların haritadaki hakimiyeti, her türlü ilişkide maddi-manevi bilançoların çıkarılacağına ve yargıya varılacağına işaret ediyor.

Bu Dolunay’ın etkilerini 10 Temmuz tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissedeceğiz. Özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının toleransı yüksek tutmalarının çok faydalı olacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Diğer yandan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının da öfkelerini kontrol etmelerini, değişim ve dönüştürme konusunda inisiyatif almaktan çekinmemelerini tavsiye etmek isterim. Ailenin, geleneksel değerlerin, eskiyi tahrip etmeden değiştirmenin kıymetini bize hatırlatan bu Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini dilerim. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini takip eden satırlarda bulabilirsiniz.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar