Bugün akşam saatlerinde Akrep burcuna geçen Ay yarın (27.Nisan.Salı) sabah erken saatlerde Güneş ile karşı karşıya gelecek ve Dolunay yaşayacağız. Detaylarını her zamanki gibi yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz. Yarın oldukça gergin. Dolunay çatışmasının yanı sıra, Ay’ın yaptığı tüm açılar zorlayıcı ve yine özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının her zamankinden daha toleranslı olmasını gerektiriyor.

Yarının diğer önemli bir astrolojik olgusu da gece 23:01’de sistemin en dış gezegeni Pluto’nun Oğlak burcunda geri hareket etmeye başlaması. Pluto geri hareketine başlamış bile olsa, çok yavaş hareket ettiği için Haziran ayının sonuna kadar 26 derece Oğlak noktasında kalacak. Gezegenlerin geri hareketinden çok, durağan oldukları dönemler enerjilerinin daha yoğun ve odaklanmış haline işaret eder.

Pluto değişimin, dönüşümün gezegenidir. Eğer haritanızda özellikle Öncü burçlarda 25-27 derecelerde bulunan gezegenler ya da astrolojik noktalar varsa, Haziran sonuna kadar bu enerjiyi daha derinden hissetmeniz söz konusu olacaktır. Biraz daha detay vermek gerekirse, kendi gücünüzün, yapabilirliklerinizin daha derinden farkına varmak, içsel rezervlerinizi anlamak, sahip olduğunuz değişme, kendinizi dönüştürme gücünü daha yapıcı, daha iyi bir versiyonunuza ulaşmak için kullanmak diyebilirim.

Yarın Ay’ın 11:52’de Boğa burcundaki Uranüs ile kesinleştirdiği karşıt açı gerginlik halinin biraz daha artmasına ve beklenmedik duygusal boşalmaların yaşanmasına, ağzımızdan çıkanlara kontrol sağlayamamamıza neden olabilir.

15:48’de kesinleşen Ay-Satürn karesi ise baskının büyümesine, yetersizlik hissinin artmasına ve enerjinin eksilmesine neden olacaktır. Ardından gelen 20:36’daki Ay-Venüs ve 23:35’deki Ay-Merkür karşıtları, aile, kadınlar, maddi konular, ev hayatı, genel olarak ikili ilişkiler ve sahiplenmeci tavırlar üstünden, çatışmalara, anlaşmazlıklara ve tartışmalara işaret ediyor.

Hepimiz için kolaylıkla geçmesini dilediğim bir gün.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar