Bugün İkizler burcunda hareket eden Ay yarın (10 Mart Perşembe) 19:41 itibariyle boşlukta kalacak ve ertesi gün 10:24’te Yengeç burcundaki hareketine başlayacak.

Yarının en önemli astrolojik olgularının başında sabaha karşı 04:33’te Merkür'ün Balık burcuna geçmesi geliyor. Yarınki paylaşımlarda detayları bulabilirsiniz.

Çok erken saatlerde (06:18) Ay önce Jüpiter sonra (13:47) Güneş ile birer kare kesinleştirecek. Her ikisi de enerji akışında zorluklara, beklentilerin yüksekliğine ve doğabilecek hayal kırıklıklarına işaret ediyor. Doğabilecek çatışmalarda çok konuşmamak, gereksiz kalp kırıklıkları yaratmamak çok kıymetli olacaktır. Zaten öğlen saatlerinde (13:49) kesinleşen Ay-Satürn uyumlu açısı da dengelerin oturabileceğini, ilişkilerin ve beklentilerin gerçekçilik seviyesine taşınabileceğine işaret ediyor.

Akşam saatlerinde (19:41) Ay boşlukta kalmadan evvel son açısını Neptün ile bir kare yaparak kesinleştirecek. Dolayısıyla ruhsal enerjide düşüklük, dağınık bir konsantrasyon, duygu ve düşüncelerin havada uçuşması gibi durumlarla karşılaşmak son derece olağan kabul edilecektir. Günün tüm açıları, İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları için daha etkili olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar