Bugünün son açını 22:06’da Kova burcundaki Güneş ve Satürn arasında kesinleşen kavuşumla yaşayacağız. Yeni bir döngünün başlangıcını ifade eden bu kavuşum pek çok açıdan belirleyiciliğe sahip.

Bilim, ileri teknoloji, toplumsal refah ve hareketler gibi konuları sembolize eden Kova burcunda gerçekleşecek bu açı, bu alanlardaki yeni sınırların, formasyonların, disiplinlerin belirlenmesinde etkili olacaktır.

Görevleri ve sorumlulukları yerine getirmek için, çok çalışmanın, oto kontrolün ve sabrın değerini bir kez daha bir kez daha biçimlendirmemize, bu konulara belki baskı belki de yetersizlik hissi içinde bir kez daha bakmamıza neden olabilecek deneyimleri de başlatacaktır.

Bireysel haritalarda sadece 28 senede bir yaşadığımız bu karşılaşma, transitte her sene tekrarlayarak, içsel disiplinimizi, kontrol kapasitemizi geliştirmemiz gereken alanları bizlere gösterir. Bu defaki döngüyle beraber attığımız tohumları, yaptığımız başlangıçları geliştirme fırsatlarını Nisan ayının başlarında yakalayabileceğiz. Mayıs ortalarında ise kritik bir aşamaya geleceğiz ve eylemlerimizin ilk sonuçlarıyla karşılaşmamız söz konusu olacak.

Doğal olarak bu kavuşumdan en fazla Kova burçlarının bugünlerinde yani ortalarında doğanlar fazlasıyla etkileneceklerdir. Kişisel alanda geliştirmeleri gerekenler, yapılandırmaları gereken hayat alanları, değiştirmeleri kaçınılmaz olan davranış biçimleri önlerine gelecektir. Ayrıca yükselen Kova burçlarının da benzer şekilde etkilenmesi söz konusudur.

Diğer Sabit burç ve yükselen burçlar, Boğa, Aslan ve Akrep için hayatlarının önemli alanlarında, yapılandırmayı, disiplini ve oto kontrolü gerektiren yeni bir döngünün başlaması söz konusudur. Evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, aile ve ev hayatı, ebeveynlerle bağlantılar, mesleki ve toplumsal yaşam, kariyer hedefleri gündemi alabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sosyal bağlantılarında, çocuklarıyla ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde, yaratıcılık gerektiren konularda disiplini getirmelerini gerektiren deneyimler olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının hukuki konularda, yurt dışı bağlantılarında, eğitim-öğretim hayatlarında, kardeşleriyle ilişkilerinde denetim yapmayı, sorumluluk almayı gerektiren durumlarla karşılaşması söz konusu olabilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kaynaklar, bu kaynakları elde etme ve kullanma yeteneği, resmi mali yükümlülükler gibi alanlarda, baskı yaratabilecek ve yapılandırmayı başlatmalarını sağlayacak deneyimlere açık olduğu söylenebilir.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının günlük hayattaki akışı, iş arkadaşlarıyla ilişkileri, akut ve kronik sağlık sorunlarını değerlendirmeye alması, daha disiplinli ve dengeli bir hale getirmek için başlangıçlar yapması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar