Bugün 16:39’da Oğlak burcundaki Mars ve Balık burcundaki Jüpiter arasında son derece olumlu bir açı kesinleşecek. Günün diğer zor açısı, Güneş-Satürn kavuşumuna destek verecek olan bu karşılaşmanın etkilerini, bugün, yarın ve hafifleyerek ertesi gün de hissediyor olacağız.

2020 Aralık başında zorlayıcı bir fazını yaşadığımız bu döngünün geldiğimiz bu son aşamasında, mücadele gerektiren işlerde, yönetim ve hiyerarşik düzenle alakalı konularda görülen, tespit edilen eksiklerin, sorunların giderilmesine yardımcı olacak bazı fırsatların yakalanması mümkündür.

Mars her insandaki mücadele etme, direnme, karşı durabilme gücüdür. Biraz ham, biraz da ilkel bir dürtüyü sembolize eder ama bağışıklık sistemimizden, yaşamdaki tüm savaşımıza hepsinden Mars sorumludur. Fakat Oğlak burcundaki konumu programlama, strateji kurma ve organize bir şekilde hareket edebilme yeteneği kazandırır.

Jüpiter ise, sistemdeki en büyük gezegendir ve sağladığı gelişme, genişleme ve felsefe yaratma yeteneğiyle “Büyük Şans” gezegeni olarak bilinir. Aralarındaki açı ise genellikle olumlu, enerjilerin kolay aktığı ve başarıya götüren fırsatları yaratan bir açı olarak kabul edilir.

Dolayısıyla bu açı etkisi altında, mücadele ettiğimiz konularda başarı şansımızın artması, motivasyonun iyimserlikle beraber yükselmesi söz konusu olacaktır. Özgüveni de pompalayan bu açı, insan ilişkilerinde, toplum yararına, siyaset ve finansla alakalı atılımların, verilmiş mücadelenin kısmi sonuçlarına ulaşılmasında ve rahatlama sağlanmasında çok etkili olacaktır.

Özellikle Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının bu etkileşimden maksimum seviyede yararlanması olasıdır. Diğer tüm burçlar için her türlü konuda girişimlerin iyi sonuç vermesi, şans faktörünün pozitifte olduğunu da söylemek gerekir. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar