14 Ocak günü Kova burcunda geri hareket etmeye başlayan Merkür, bugün 07:14 itibariyle normal seyrinde hareket etmeye başladı. Merkür direkt harekete geçmiş olmasına rağmen, yine de bir süre daha yani “gölge periyodu” devam edecektir. Dolayısıyla 24 Şubat tarihine kadar ticari konularda, eğitimde, iletişimde ve her türlü imza gerektiren konuda dikkati korumanızı tavsiye ederim.

10 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak bir sonraki geri hareket dönemine kadar, Merkür Oğlak burcundan İkizler burcuna kadar ilerleyecek. Askeri konular, finans, eğitim ve öğretim, medya ve ticaret alanında hızlı bazı gelişmelerin yaşanması, bu konularda düşüncelerin ve iletişimin yoğunlaşması mümkün olabilecek.

Özellikle Şubat ortasından itibaren, teknoloji, bilimsel gelişmeler, havacılık ve uzay çalışmaları, özgürlükler ve toplumsal hareketlerin gündemi daha fazla aldığını görmeye başlayacağız. Finansal konuları, siyaseti ve yöneticileri sembolize eden Oğlak ve teknoloji, bilim alanını anlatan Kova burçlarında yaşadığımız bu Merkür gerilemesinin bu konulardaki detayları, sorunları başka bir perspektiften ele almanıza, daha yakından bakmanıza yardımcı olduğunu ümit ediyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar