Bugün İstanbul saatiyle 19:56’da Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Aslan – Kova ekseninin aktif olması yönetim, yöneticiler, liderlik, toplumsal refah, teknoloji, bilim gibi konuları ön plana çıkarıyor. Dolunay haritasında son Güneş Tutulmasında başrolü alan Algol sabit yıldızının yine aktif olması, kraliyet yıldızlarından Regulus’un da işin içinde bulunmasının yanında, Ay Düğümlerinin yaptığı açılar oldukça kadersel bir dönemin etkilerine işaret etmekte. Venüs-Mars kavuşumu ve Aslan temasının getirdiği ihtiras, tutku gibi yoğun duyguların, şiddete evrilmemesi için kontrollü olmakta fayda var.

Bu Dolunay Sabit nitelikte meydana geldiği için doğal olarak başta Aslan olmak üzere, Boğa, Akrep ve Kova burçlarının son haftasında doğanları, ya da herhangi bir astrolojik noktası 25-29 derece bu burçlarda bulunanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini, ihtiyacınız olanı görünür kılmasını dilerim. Burç ve Yükselen Burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.

Koç

Aslan Dolunayının hayatınızdaki gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Sosyal ve mesleki alandaki ihtiraslarınıza ulaşabilmek için hangi riskleri alabileceğinizi, yaratıcılığınızdan ne kadar faydalanabileceğinizi netlikle görebileceğiniz bir dönemdesiniz. İstediğiniz noktaya ulaşabilmek, ister mesleki alanda aşama kaydetmek, isterse bir gönül işinde arzuladığınız insanı elde etmek olsun, çaba sarf etmeniz, detayları atlamadan, mükemmeli yaratmayı hedeflemeniz, başarı şansınızın çok yükselmesine yardımcı olacaktır. Maddi konularda dikkatli olmak, harcamaları kontrol altına alarak, aklınıza estiği gibi davranmaktan vazgeçmek de hayatınızın daha rahatlamasına yardımcı olacaktır.

 

Boğa

Aslan Dolunayından yoğun etkilenen burçlardan birisi olarak, aile, ebeveynler, ev hayatı, kariyer toplumsal yaşantınızda sorunların çözülmesi, projelerin tamamlanması, attığınız adımlardan olumlu neticeler almanız rahatlamanızda etkili olacaktır. Bu konularla ilgili ortaya çıkabilecek maddi gereksinimleri karşılamak için kredi, borç kullanabilir ya da resmî kurumların sağladığı imkanlardan faydalanabilirsiniz. Mesleki alanda yeni kararlar ve uygulamalar iş hayatınızın hızlanmasına neden olabilir. Yurtdışı ilişkiler, akademik konular ve hukuki meselelerde mücadelelerinizin karşılığını alabileceğiniz, kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz.

 

İkizler

Aslan Dolunayında ticari konularda, eğitim meselelerinde, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde sonuçlara ulaşmanız, neticeler almanız mümkün olabilecek. Özellikle ticari ve eğitimle alakalı konularda sizi manevi olarak da tatmin edebilecek yaklaşımlar ve bağlantılar çok daha verimli olacaktır. Mesleki alanda, kariyer hedeflerinde ilerleme şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Detayları değerlendirmek, biraz çaba sarf etmek ayrıca ailenizin fikirlerini de almak çok faydalı olacaktır. Borçlarınızı yeniden yapılandırmak, eşinizden ya da ortağınızdan maddi destek almak, ortak sahipliklerle alakalı yeni planlar yapmak için de uygun günlerdir.

 

Yengeç

Aslan Dolunayında maddi konular, para kazanma ve harcama davranışlarınızla alakalı sorunların daha görünür olması sizi yeni kararlara götürebilir. Bütçeye tekrardan bakmak, düzeltmeler yapmak, olası finansal kaynakları değerlendirmeye almak için son derece uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemde eşlinizle ya da ortağınızla finansal konularda yeni kararlara varmanız da olasıdır. Duygusal ilişkilerinizde ve evlilikte aktivitenizin çok artacağı, yoğun duygular yaşayacağınız günler sizi bekliyor. Eğitim, yurtdışı seyahatleri ve hukuki konulardaki problemleri, aksaklıkları çözmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

 

Aslan

Bu Dolunayda başrol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzun son derecelerine gerçekleşen Dolunay’da ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz ve kararları uygulamaya koymanızın zamanı. Kendi ihtiyaçlarınız ve beklentilerinizle ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratırken adil ve empati kurarak davrandığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim. Ortaklığınızı ya da duygusal beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde değerlendirmek, detaylara ve ilişkinin dip toplamına bakmak zorunda kalabilirsiniz. Endişelerinizi ve olası değişikliğin getirdiği korkuları kontrol altına almanızı, yeniye adım atabilmek için hareket etmekten çekinmemenizi ama her zaman yapıcı olmanızı tavsiye etmek isterim.

 

Başak

Aslan Dolunayında her zamankinden daha fazla içe dönmeye, psikolojinizi ve ruh halinizi gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir, ama yine de dış dünyaya dönük olmanızı gerektirecek durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Kronikleşmiş sağlık sorunlarınız varsa, bu alandaki bazı yeni yaklaşımlar ya da sizin eksik bıraktıklarınız daha net anlaşılabilir. Uykunuza dikkat etmeniz, günlük akışa bir yenilik getirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenize çok yardımcı olacaktır. Bu dönemde duygusal ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim kopuklukları olabilir. Kendinizi net ifade ettiğinizden emin olmalısınız. Ayrıca çocuklarınız varsa, yaşamlarındaki hareketlilik ve onlarla geçireceğiniz zamanlar yaşama daha umutla bakmanıza da yardımcı olacaktır.

 

Terazi

Aslan Dolunayı sosyal hayat, arkadaşlık ilişkileriyle alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Yeni idealler için yer açacak sonuçlar elde edebilir, eski dostluklarla alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Aile ve ev yaşantısındaki hareketlilik, değişiklik yapma ve dengeleri yeniden yaratma gereksinimi, bazen tükenmiş hissetmenize neden olabilir. Çocuklarınızla yakın iletişim kurmak, birlikte zaman geçirmek de size çok iyi gelecektir. Yeni bir hobi edinmek de rahatlamanızda ve daha iyi hissetmenizde önemli rol oynayacaktır. Bu dönemde iş arkadaşlarınız, personeliniz ya da çalışma ortamının fiziksel koşullarıyla alakalı değerlerinizi belirlemelisiniz.

 

Akrep

Aslan Dolunayı ile toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle bağlantılı gelişmeler ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailevi gereksinimlerle toplumsal ve mesleki yaşama katılım ihtiyaçları arasında bir denge yaratmaya çalışmanız kıymetli katkılar sağlayabilir. Bu konularda her zamankinden daha aktif olmanız ve odaklanmanız gerekebilir. Bu süreçlerde yakın çevrenizden, kardeşlerinizden destek istemek, bu ilişkilerde yoğunlaşmak da size iyi gelecektir. Ortak maddi kaynaklar, vergiler, borçlar ve kredilerle alakalı resmi yükümlülükler biraz zorlanmanıza neden olabilir. Özellikle bu konularda arkadaşlarınızın fikirlerinden faydalanmak, destek istemek faydalı olacaktır.

 

Yay

Aslan burcunda meydana gelen Dolunayı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, yurt dışı bağlantılarınızda, yasal konularda ve akademik alanda pozitif gelişmelerin yaşanması, olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Maddi alandaki hareketlilik, ani harcamalar söz konusu olabilir. Bu durum dengelerin yeniden oturtulması, bütçenin gözden geçirilmesi gereğini de ortaya çıkaracaktır. Yaşam alanı, ev hayatı ve aile bağlarıyla alakalı konularda gelişmelerin olması, bazı fırsatların yakalanması ihtimal dahilindedir. Eşinizin ya da ortağınızın resmi işleri de meşgalenizin bu alana kaymasına, yardımcı olmanız gereğine işaret ediyor.

 

Oğlak

Aslan Dolunayında da eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız, buradaki detayları daha yakından incelemeniz söz konusu. Alacağınız yeni kararlar, maddi durumun daha iyiye gitmesine yardımcı olacaktır. Kardeşlerinizle kuracağınız iletişimin net olduğundan, düşüncelerinizi açıkça ifade ettiğinizden emin olmanızı tavsiye ederim. İhtiraslarınızın, tutkularınızın peşinden gitmek, hayatınıza güzellikler katmak için mücadele edebileceğiniz ama başarı şansını da yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatında, personelle ilgili konularda bazı resmi konuların ortaya çıkması bu alanda da uğraşlarınızın artmasına neden olabilecektir.

 

Kova

Karşıt burcunuz Aslan’da meydana gelen bu Dolunayda ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkinizi maddi konuları ele almanız, birlikteliğin yarattığı toplam değere yakından bakmanız gerekebilir. Maddi konularda da kendinizi nispeten rahat hissediyor olabilirsiniz. Ancak yine de tedbiri elden bırakamamanızı, özellikle aile ve ev yaşamıyla alakalı gereksiz harcamaları tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye etmek isterim. iş hayatında, personel konularında mücadele gerektiren, dengeleri tekrardan yaratmayı elzem kılan bazı deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir. Sabırlı davranmak, değerleri akılcı bir perspektiften ele almak çok faydalı olacaktır.

 

Balık

Aslan Dolunayı size yeniden günlük rutininizi, çalışma düzeninizi değerlendirmeniz gereğini hatırlatmakta. Hayatınızın her alanında değerlendirmeler yaparken, daha yakından bakmaya, detayları görmeye eğilimli bir dönemdesiniz. Aldığınız kararları uygularken eşinizden ya da ortağınızdan destek almak da başarı şansınızın artmasında, işinizin kolaylaşmasında etkili olacaktır. Günlük iş koşullarında yapılacak değişimler, sağlığı daha iyi bir noktaya getirecek gayretler bu dönemde her zamankinden daha iyi sonuçlar verebilecektir. Diyete ve spora başlamak, kronikleşmiş sorunlara çözüm bulmaya çalışmak, uyku düzenini oturtmak çok faydalı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar