Muhakeme mekanizmalarımızı, düşünme, öğrenme ve iletişim kurma şeklimizi anlatan Merkür bugün 10:11 itibariyle Oğlak burcundaki hareketini tamamlayarak Kova burcuna geçiyor. Bu ayın ortasında geri hareket etmeye başlayacağı için 26 Ocak tarihine kadar Kova burcunda kalacak ve Oğlak burcuna geri dönecek. Şubat ayının başında geri hareketini tamamladıktan sonra 15 Şubat günü tekrardan Kova burcuna geçecek ve 10 Mart’a kadar buradakini hareketini sürdürecek.

İleri düşünceler, çağın ötesine giden vizyonerlik, modernizm, teknoloji, havacılık, hümanizm, arkadaşlık, STK’lar ve toplumsal hareketlerle bağlantılı Kova burcunda Merkür Hava elementinde bulunması nedeniyle fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir.

Merkür'ün Kova burcunda olduğu dönemde eşitlik, toplumsal refah, teknoloji alanında iletişimin artması, yeni düşüncelerin ortaya çıkması, reformist ve karşı duran insan hareketlerinde artış olasıdır. Eğitimde, ticarette, turizm ve seyahat endüstrisinde teknolojinin daha yoğun kullanılması, yeni tekniklerin kullanıma sokulması mümkündür. Balık’daki Jüpiter’in de desteği ile ilaç ve kimya endüstrisinde daha hızlı gelişmelere de ulaşılabilir.

Kova burcuyla birlikte İkizler ve Terazi burç ve yükselen burçlarının Merkür'ün buradaki hareketi süresince önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması kuvvetli olasılıktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

Boğa, Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanında kuvvetli ve doyurucu iletişimler kurmaları, yeni kararlar almaları söz konusu olabilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte söz konusu olabilecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar