Bu akşam Oğlak burcunda meydan gelen yeni Ay, iş dünyası, yönetimler, devletler, siyaset alanında önemli tohumların atılmasında etkili olacak. Maddi ve finansal konuların, hiyerarşik yapıların, enflasyonun da tüm dünyanın gündemini tutması söz konusu. Oğlak etkisi altında meselelere ciddi yaklaşmak, gerçeklerden uzaklaşmamak çok kıymetli olacaktır. Yönetim seviyelerinde ani değişimlerin olması, beklenmedik haberlerin duyulması da bu dönemde olasıdır.

Bu Yeniay en yoğun şekilde Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ortalarında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri 10-14 derece bu burçlarda olanları daha fazla etkileyecektir. Kurallara uygun ve stratejik davranmak, plan yapmak, sabırlı davranmak, hedeflere odaklanmak ve gerçekçi değerlendirmeler önemli olacaktır.

Koç ve yükselen Koç için toplumsal yaşam, kariyer ve meslek hayatında bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Özellikle yabancı ülkelerle bağlantılar söz konusuysa bu alanda hızlanmalar da yaşayabilirsiniz. Kariyer planlarınızı gözden geçirmek, yenilemek, değerlerinize bir kez daha bakmak için uygun dönemlerdesiniz. Otorite figürleriyle ilişkilerinizde gördüğünüz aksaklıkları da düzeltmek için girişimde bulunabilirsiniz. Biraz stresli bir dönem olsa bile, yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, çocuklarınıza zaman ayırmak, eğlence için fırsat yaratmak iyi gelecektir.

Boğa ve yükselen Boğa için yüksek öğrenim, dış ticaret, seyahatler, hukuki konularla alakalı yeniliklere adım atma zamanı. Bu konularla alakalı detaylara, planlamaya her zamankinden fazla önem vermeli ama bu kararlarınızın maddi yanını partnerinizle birlikte ele almalısınız. Tek başınıza alacağınız finansal kararlar ve yapacağınız eylemler sorunların yaşanmasına neden olabilir. Toplumsal yaşantınızda ve kariyerinizle ilgili konularda yakın arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Aileyle birlikte zaman geçirmek ya da evde oturmak size iyi gelecektir.

İkizler ve yükselen İkizler için özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı yeniliklerin olması, bazı adımların atılması söz konusu olabilir. Bu konularda karar alırken eşiniz ya da ortağınızla birlikte hareket etmeye, işlerin kanuni boyutuna dikkat etmeye çalışmalısınız. Yeni bir bütçe yapmak, harcamaları gözden geçirmek ve maddi alanda disiplinli hareket etmeye başlamak için gereksinim hissedebilirsiniz. Yeni kararlarınızı uygularken gerçekçi hareket etmek, gereksinimleri akılcı bir şekilde değerlendirmek ve sıralamak da çok yardımcı olacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. Oğlak burcunda meydana gelen Yeniay sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı aktive ederek, yeni bir faza geçiş yapmanızda etkili olacaktır. İlişkilerde önemli kararlar alabileceğiniz gibi, partnerinizle ya da ortağınızla maddi ve kanuni konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Ortak kaynaklardaki yeni kararlar, bu alanda çözüme yönelik bir iletişimin yapılabilmesi ve yeni fikirlerin doğması, bireysel olarak da finansal alanda destek bulmanıza ve kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan için günlük akış, çalışma ortamı ve sağlık alanında bazı yeni adımların atılması başlangıçların yaşanması olasıdır. Çalışma hayatında yüksek enerji gerektiren bazı planların yapılması, adımların atılması, bedensel sağlığınıza da özen göstermeniz gereğini bir kez daha önünüze getirebilir. Bu konularda partnerinizden alacağınız desteğin de ilerlemenizde önemli katkıları olacaktır. Ortak sahipliklerdeki ve kaynakların yaratılmasındaki fırsatların artması, kendinizi rahatlamış hissetmenizde ve kişisel ihtiyaçlarınıza daha fazla zaman ayırabilmenizde etkili olacaktır.

Başak ve yükselen Başak için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Çocuklarınızla alakalı yeni planlar yapmak, hedefler koymak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca hobi edinmek, yaratıcı faaliyetlere zaman ayırmak için de uygun zamanlar. İş arkadaşlarınızla iletişiminizin arttığı, yeni iş bağlantıları kurabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin her zamankinden iyi olması, kendinizi daha iyi hissetmenizde önemli rol oynayacaktır. Rahatlamak için meditasyon ve ibadet çok faydalı olacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi için ebeveynler, aile bağları ve ev yaşantısında yeni bir dönem söz konusu. Yaşadığınız alanla ilgili yeni adımlar atmak, kararlar vermek isteyebilirsiniz. Bu hayat alanlarıyla alakalı kararlarınızda yakın çevrenin ya da kardeşlerin muhalif tavırları canınızı sıkabilir. Kararların iş yaşamınıza ve çocuklarınızla ilişkilerinize bağlı olduğunu da göz önüne alarak planlar yapmanızda fayda var. Biraz gerginlik yaratabilecek bu dönemi daha eğlenceli bir şeyler yapmak, arkadaşlarla vakit geçirmek ve çocuklarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir.

Akrep ve yükselen Akrep için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, yolculuklar, eğitim ve ticari konularda yeniliklerin olması, enerjik başlangıçların yapılması söz konusu. Önünüze çıkan olasılıkları değerlendirirken, acele etmemek, maddi gereksinimleri de hesaplamak daha rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır. Beklenmedik harcamaların ortaya çıkabileceği bir dönem olduğu için bütçe ayarlamaları çok önemli olacaktır. Bu konularda ve kardeşlerle, yakın çevreyle ilişkilerde aile ve ebeveynlerin katkıları da büyük olacaktır.

Yay ve yükselen Yay için kazanç kapasitesini arttırmak, kaynakları daha iyi bir noktaya getirmek için yeniliğe gitme zamanı. Bu Yeniay’da kendi yeteneklerinize güvenmeniz, hareket planlarınızı kendinize göre yapmanız daha iyi olabilir. Ama bu alandaki tüm girişimlerinizde hiç acele etmeden, adım adım, stratejik bir şekilde ilerlemek için plan yapmanız çok kıymetli olacaktır. Emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz zamanlar olabilir. Geniş bir perspektiften bakmak, acele etmemek iyi sonuçlar elde etmenize neden olacaktır. Ailevi konulardaki olumlu gelişmeler, ev değişimi ihtimali kendinizi çok daha iyi hissetmenizde etkili olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak bu Yeniay’ın başrol oyuncusu. Yeniay’ın açıları netleşmek için zamana ihtiyacınızın olduğunu, ancak yeni düşüncelerin ve eylem planlarının şekillenmeye başladığını gösteriyor. Özellikle bedensel sağlığınıza ve görünümünüze özen göstermeniz ama radikal değişikliklerden de uzak durmanız gereken günlerdesiniz. Ayrıca maddi konularda yaşanabilecek gelişmeler, aldığınız yeni kararlar daha rahat hissetmenize, hareket kabiliyetinizin artmasına ve daha kolay karar vermenize yardımcı olacaktır. Ay sonuna kadar büyük alış-verişlerden sakınmanızı, ilişkilerde farklı bakış açılarından değerlendirmeler yapmanızı tavsiye ederim.

Kova ve yükselen Kova için rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara daha fazla önem verilmesi gereken bir dönem. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz, bedensel ve ruhsal sağlık için duyarlı davranmanız faydalı olacaktır. Bu dönemde yeni iletişim kanallarını kullanmanız, söylemek istediklerinizi daha rahat ifade etme şansını yakalamanız mümkün olacaktır. Ay'ın ortasından önce önemli görüşmelerinizi, konuşmalarınızı tamamlamanızı tavsiye ederim. Partnerinizle ilişkilerinizin de çok daha iyi olduğu bir dönem sizi bekliyor.

Balık ve yükselen Balık için gündemde sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, gruplar, hayaller ve planlar var. Yeni dostluklar oluşturma, farklı gruplara girme potansiyeliniz bu dönemde çok kuvvetli ama mesleki ve toplumsal yaşamdaki hız ve hareketlilik enerjinizi tükenmiş hissetmenize de neden olabilir. Bu dönemde ebeveynler de dahil olmak üzere otorite figürleriyle iletişiminizde diplomatik davranmanız faydalı olacaktır. Şansınızın çok yüksek olduğu bir dönemde olduğunuz için özellikle Ay'ın ortalarına kadar yeni atılımlar yapmak, yeni iş bağlantıları kurmak uygun olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar