Bugün akşam üstü Boğa burcuna geçen Ay yarın da (11 Ocak Salı) buradaki hareketine devam edecek. Yani gündemimizde maddi konular, güvenlik, yemek-içmek ve sanat yarın da varolmaya sürdürecek.

Yarın sabah 06:30’da kesinleşen Güneş-Neptün altmışlığı günün önemli astrolojik karşılaşması. Detaylarını yarınki paylaşımlardan takip edebilirsiniz. Öğlen 12:39’da Boğa’daki Ay ve Kova’daki Merkür arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. İletişim zorlukları, inatlaşma, maddi konulardaki anlaşmazlıklar geçici de olsa gerilmeye neden olabilir. Arkasından 15:23’te Ay Uranüs ile bir kavuşum yapacak, yine maddi konularda beklenmedik harcamaların olması ya da sürpriz bir kaynak çıkması söz konusu olabilir. Eğer sorunlar varsa toleransı yüksek tutmak, kimseyle ters düşmemek, orta yolu bulmak değerli olacaktır. Çünkü arkasından gelen (19:54) Ay-Satürn karesi, baskı hissinin artmasına, engellenmişlik duygusuyla daha radikal çözümler arayışına neden olabilir. Bu açıların etkisini burcu ve yükselen burcu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanlar biraz daha yoğun hissedecektir. 

Yarın gece 00:45’de Mars ve Neptün arasında da zorlayıcı bir açı kesinleşmiş olacak. Ancak açı bir sonraki gün daha etkili olarak hissedileceği için 12 Ocak Çarşamba günü detayları bulabilirsiniz.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar