20 Ağustos 2021 tarihinden bu yana Boğa burcunda geri hareket halinde bulunan Uranüs bugün saat 18:27 itibariyle direkt seyrine başlıyor. İleri hareketini 10-18 dereceleri arasında 2022 Ağustos ayının son haftasına kadar devam ettirecek.

Boğa burcundaki Uranüs, finans sektöründe, bankacılıkta, mülkiyet kavramında, toprak ve tarım işlerinde yenilenme, devrim, teknolojinin daha yoğun kullanılması, inovasyon ve değişimden sorumludur. Dolayısıyla gezegenin ileri hareketi sırasında diğer transitlerin de tetiklemesiyle, bu konularda, ilerlemeye yönelik, gelişim odaklı değişimlerin olması söz konusu olacaktır.

Ayrıca teknoloji, havacılık ve uzay, insan hareketleri konusunda da hızlanan bir sürecin içine girmiş olacağız. İleri doğru yaptığı bu hareket sırasında Şubat ayının ortalarında Jüpiter ile yapacağı altmışlık açı söz konusu alanlarda olumlu fırsatların göstergesi olabilir. Mart ayının son 10 günlerinde kesinleşecek Mars karesi ise insan hareketliliğin, toplumsal dalgalanmaların artabileceğinin ifadesi. Ağustos ayı başlarında Mars ve Kuzey Ay Düğümü ile yapacağı kavuşumlar ise, kadersel ve beklenmedik önemli değişimlerin işaretçisi olarak kabul edilebilir. 

Önce Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ikinci on gününde doğanlar ve herhangi bir astrolojik ögesi bu burçların 8-20 derecesinde olanlar için tecrübeler daha etkili olacaktır. Bedensel sağlık, davranış kalıpları, ilişkiler ve ortaklıklar, kariyer, toplumsal prestij, aile ve ev yaşantısı alanında eskiden uzaklaşmak, yeniye uyum sağlamak için gerekenleri görmek açısından önemli bir dönemdir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının mülkiyet, maddi kaynakların elde edilmesi ve kullanılması konusunda değişimlerin yaşanması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları için günlük yaşamın gereksinimleri ve sağlık konuları gündemi tutar. Bu alanda yeniliklere gitmek ve eskiden uzaklaşmak için bakmak gereklidir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının sosyal topluluklardaki konumlarına, dostluklarına, yaratıcılık alanına ve çocuklarıyla ilişkilerine ait yenilikleri ele alması gerekebilir.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının eğitim, dış ilişkiler, hukuki konular ve yolculuklar alanında yeniye daha yakın olmak için farklı tecrübeler yaşaması söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar