Güneş’ten çok da fazla uzaklaşamayan iç gezegenler Merkür ve Venüs bugün 13:25 itibariyle Oğlak burcunun son derecelerinde kavuşum yapacaklar. Açının etkisini bugün ve yarın da azalarak hissediyor olacağız. Bu açı kendini bir kez daha 2023 Temmuz ayında tekrar edeceği için oldukça uzun sürecek bir döngünün başlaması söz konusu.

İletişim kurma, muhakeme etme şeklimizi ifade eder. Venüs de değerlendirme yeteneklerimiz ve şeklimizle bağlantılıdır. Dolayısıyla Oğlak burcunda meydana gelen bu kavuşum, öncelikle somut, maddi değerlerle alakalı denge, uyum yaratan muhakeme ve değerlendirmelere işaret eder. Venüs de geri hareket halinde olduğu için, bireysel düzlemde geçmişten gelen maddi ve manevi konuların, değer verdiğimiz kavramların yeniden gündemi alması, bu konularda akıl yürütme, bağ kurma gibi durumların yaşanması söz konusu olacaktır.

Geniş platformda bakıldığında finans ve iş dünyasıyla alakalı önemli kararların alınması, para piyasalarında yeni bir dönemin başlaması olasıdır. Daha kuralcı, daha hedefe odaklı, her şeyin kitabına uygun yapılması için yeni kararların alınması ve uygulamaya sokulması bu açı etkisi altında kuvvetli ihtimaldir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar