Bu gece yarısı Akrep burcuna geçen Ay yarın (30 Aralık Perşembe) akşam 20:08’de boşlukta kalacak sabaha karşı Yay burcuna geçecek.

Yarın sabaha karşı (03:23) Mars ve Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz.

Sabah 10:53’te kesinleşen Ay-Neptün üçgeni maneviyatın yükselmesine, hayal gücünün yoğunluğuna işaret ediyor. Diğerkamlığın çok yüksek olduğu bu saatlerde diğerleri için bir şeyler yapma isteğimiz tam da yeni yıl arifesinde çok hoş olacaktır. Arkasından gelen (12:52) güne damgasını vuracak açılardan birisi de Merkür-Pluto kavuşumu. Bu açının da detaylarını yarınki paylaşımlardan takip edebilirsiniz.

16:20 Ay ve Venüs arasındaki altmışlık, arkasından gelen (19:28) Ay-Pluto altmışlığı ve onu takip eden (20:11) Ay-Merkür altmışlığı akşam üstünden itibaren her türlü insani ilişkinin çok rahat akmasına, olumlu pazarlıklar yapılmasına, maddi ve manevi dengeli alış-verişlere, kuvvetli bir iletişime işaret ediyor. Yani günün akşam saatleri oldukça verimli.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar