Yılın son ayı gelmek üzere… Kış mevsimi resmi olarak başlarken bir seneyi daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz.

1 Aralık günü diğer gezegenlerin ardından Neptün de geri hareketini tamamlayarak direkt seyrine başlayacak. Dolayısıyla 19 Aralık tarihine kadar tüm gezegenler direkt yolculuklarına devam edecekler ve hayat nispeten hızlanmış olacak.

4 Aralık günü Merkür'ün de başrolde olduğu, özellikle medya, yolculuklar, eğitim ve ticareti konu alan bir Yeniay ve yanı sıra bir Tam Güneş Tutulması bizi bekliyor. Bu önemli gökyüzü olayını her zamanki gibi paylaşımlarda takip edebileceksiniz.

13 Aralık öğlen saatlerinde Mars, Akrep burcundaki hareketini tamamlayarak Yay burcundaki yolculuğuna başlayacak. Medya, turizm, hukuk, inançlar her zamankinden daha fazla gündemimizi alacak.

Aynı gün Merkür de Yay burcundan çıkarak, Oğlak burcuna geçecek. Yani iş dünyası, siyaset, yöneticiler çok konuşulacak.

19 Aralık Pazar günü İkizler burcunda bir Yeniay bizleri beliyor. Takip eden günlerde finans dünyası, ekonomi, yönetimler çok konuşuluyor olacak.

Aynı gün öğleden sonra Oğlak burcundaki Venüs geri hareketine başlayacak ve ayın geri kalanını ve hemen hemen Ocak ayının tamamını Retro geçirecek.

21 Aralık günü ise Güneş de Oğlak burcundaki yolculuğunu başlatacak. Böylelikle gündem tamamıyla maddi ve yönetimsel temalara dönmüş olacak.

24 Aralık senenin son Satürn-Uranüs karesinin kesinleştiği gün. Tüm yıl etkisini inişli-çıkışlı hissettiğimiz bu açı, yeni senenin de ilk aylarında varlığını hissettirmeye deva edecek. Detaylarını paylaşımlarda bulabileceksiniz.

29 Aralık nihayet Jüpiter’in Balık burcuna geçtiği ve Kova’ya 11 senelik elveda dediği gün. Bu önemli ve iyilik getirecek değişim, umarım hepimizin hayrına olur.

31 Aralık malum, seneyi devirdiğimiz gün… Umarım ki yeni sene hepimize bolluk, bereket, sağlık, mutluluk getirsin.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar