Bu sabah 07:41 itibariyle Güneş ve Merkür arasında senenin son kavuşumu, Yay burcunda gerçekleşti. Açının etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Önümüzdeki senenin ilk kavuşumunu ise Ocak ayının sonlarına doğru Merkür geri hareket halindeyken Kova burcunda yaşayacağız.

Yay burcunda gerçekleşen bu kavuşum, medya ve haberleşme, dış ülkelerle ilişkiler ve ticaret, temel eğitim ve yüksek öğrenim gibi konuların gündemi almasına işaret ediyor. Değişik fikirlerin aklınıza gelmesi, ufuk açacak düşünceleri ortaya koyabilmek için oldukça uygun zamanlardır. İradi kararlar almak, bütünü ele alıp değerlendirmek, herhangi bir konuda toplanan verileri sentezlemek-yorumlamak için fırsatlar söz konusu olabilir.

Yeni seyahat olasılıklarını değerlendirmek ve karara varmak, önemli ve resmi makamlarla bağlantı kurmak, sosyal bağlantılar oluşturmak da bu transit etkisi altında daha rahat olacaktır. Ayrıca Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcunun iyimserliği düşünülünce, dostlarımızdan-arkadaşlarımızdan yardım ve destek ricalarımıza tam karşılıklar almamız da mümkün olacaktır.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle Yay burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Değişken, İkizler, Başak ve Balık burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası.


Yorumlar

Popüler Yayınlar