Bu akşam üstü (17:12) Akrep’teki Mars ile Balık burcundaki Neptün arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu açının etkilerini bugün, yarın ve ertesi gün de azalarak hissediyor olacağız. Su elementi burçlarda meydana gelen bu açı aslında geçen sene Haziran ayının ortalarından alıyor, zorlayıcı bir fazını ise Eylül ayının ilk günlerinde yaşadık.

Eylül ayındaki karşıttan sonra geldiğimiz bu aşamadaki açı enerjilerin kolay akmasına, bütünlük sağlanmasına yardımcı olacağı için, öncelikle özellikle duygusal, manevi ve ailevi konularda bir dengenin sağlanacağını, rahatlama getireceğini belirtmek isterim. Aslında mücadele gücünün düştüğü bir dönemde, dengeye ulaşarak bir ara verilmesi de rahatlatıcı olacaktır.

Yalın anlamıyla açıya bakıldığı zaman, merhamet, şefkat hislerinin eylemlere hâkim olması, bütünün hayrına olacak şekilde köklerimizden getirdiğimiz iyilik duygularını uyandırarak, mücadele etmeye, toplum yararına bir şeyler yapmaya yönlenmek denilebilir. Bireysel düzlemde yaratıcılığın, duanın gücünün arttığı, içsel gücümüze daha güven duyduğumuz günler diyebilirim.

Doğal olarak Su elementinden, Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları enerjilerinin yükseldiğini, bedensel ve ruhsal olarak canlandıklarını hissedeceklerdir. Toprak elementindeki, Boğa, Başak ve Oğlak burçları için de duygusal alanda dirayetlerinin arttığını görmek mümkün olacaktır.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar