Bu Dolunay ve tutulma gününde sabah 09:08’de Venüs ve Uranüs arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün, yarın ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Açının kaynağı Nisan ayına dayanıyor ve zorlayıcı fazlarını da Temmuz ve Eylül aylarında geçirdik. Geldiğimiz bu aşama, kapanmak üzere olan döngüde, ilişkiler, finansal konular, özgürlükler, teknoloji alanında beklenmedik şekilde gelişmeler gösteren durumlarla bağlantılı bir denge, ara ferahlık aşamasına gelindiğine işaret eder. Oğlak ve Boğa burçlarında meydana gelen bu açının etkilerini, somut şekilde görmek, gerçekçi şekilde değerlendirmek olasıdır.

Yalın anlamıyla bakıldığında, Venüs ve Uranüs arasındaki uyumlu açılar, ilişkilerde ve maddi konularda beklenmedik, sürprizli durumlara, bilimsel ve teknolojik konularda dengeye, toplumsal refah ve hareketlerle bağlantılı alanlarda uyumun ve duyarlılığın yaratılmasına işaret eder. Zarar vermeksizin kuralların esnetilmesi, maddi alanda özgün ve çözüme hizmet eden kararların alınması mümkündür.

Bu olumlu açıdan Boğa, Başak ve Oğlak burçları pozitif yönde etkileneceklerdir. Özellikle bu burçların ortasında doğmuş ya da herhangi bir astrolojik ögeleri bu burçların 10-14 derecelerinde olanlar pek çok konuda faydalanabilirler. Bedensel sağlık ve görünüm, ikili ilişkiler ve davranışlar, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konular, yolculuklar, hukuki konular ve yüksek öğrenim alanında beklenmedik, olumlu ve ilerleme getiren deneyimlerin yaşanması olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar