Bugün İstanbul saatiyle 15:36’da her Dolunay’da olduğu gibi ilişkilerin, yanı sıra teknoloji, bilim, sağlık, çalışma, finans ve ailevi konuların çok hâkim olduğu bir Dolunay yaşayacağız. Aslan-Kova ekseninin son derecelerinde gerçekleşen Dolunay’ın ana teması eğitim, medya, göçler, dış ilişkiler, yönetim ve sağlık konularının yanında klasik Kova sembolizması. Toplum bilinci, eşitlik, demokrasi, bilim, teknoloji ve bütünün hayrına hizmet etmek üzere en üst düzey yetkiliden en sıradan vatandaşa kadar herkesin kişisel çıkarlarını bir yana bırakmak zorunda olduğunu kavraması gereği.

Dolunay’a dahil olan Regulus kraliyet yıldızı, yüksek amaçlarla hareket eden herkesin başarıya ulaşabileceğine, başarı ve saygınlık elde ederek, toplum tarafında da yüceltileceğine işaret etmekte. Jüpiter’in Ay ile yaptığı kavuşum neticesinde başrole yükselmesi de bir kez daha ilahi şekilde bize imkân sunulduğunu gösteriyor.

Bu Dolunay’ın etkilerini 7 Eylül tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissedeceğiz. Özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son günlerinde doğanların, Yükselen Burcu ya da herhangi bir astrolojik noktası 27-29 derece bu burçlarda olanların, daha yoğun etkileneceğini fırsatları, biraz zorlayıcı bile olsa kaçırmamalarını tavsiye etmek istiyorum. Aynı şekilde, Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının da son günlerinde doğanların, Yükselen Burcu ya da herhangi bir astrolojik noktası 27-29 derece bu burçlarda olanların, şans getiren, gelişime hizmet eden fırsatlara açık olduklarını söylemek isterim.

Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini, ihtiyacınız olanı görünür kılmasını dilerim. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.

Koç

Bu Dolunay da geçen seferki gibi sosyal hayatı, arkadaşlık ilişkileriyle alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Yeni idealler için yer açacak sonuçlar elde edebilir, eski dostluklarla alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Fırsatların yoğun olduğu bu dönemde çalışma hayatınızı yeniden bir düzene sokmak için hem istek hem de enerji bulabilirsiniz. Venüs de ikili ilişkiler alanında olduğu için romantik bağlantılarınızın güçlenmesi söz konusudur. Ayrıca yurt dışı işlerinizde, hukuki konularda, yüksek öğrenimle alakalı alanlarda partner ya da ortak yardımıyla önemli gelişmelerin olması, olumlu sonuçların ve tamamlanmaların yaşanması mümkün olabilecektir.

Boğa

Kova Dolunayı ile toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle bağlantılı olumlu gelişmeler ve sonuçlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Demokratik ve eşitlikçi yaklaşımlar, teknolojinin ve bilimsel imkanların kariyer yaşantınıza katkıları, projelerin olumlu şekilde tamamlanmasında, hak ettiğiniz başarıyı elde etmenizde çok faydalı olacaktır. Çalışma hayatındaki sosyal bağlantıların gelişmesi, ortak kaynaklarda büyümeler ruhen rahatlamanıza ve hayata daha güvenle yaklaşmanızda çok etkili olacaktır. Çocuklarla ve yaratıcılıkla alakalı konulardaki hareketlilik, gereksinimlere cevap verebilme gücünüzün yüksekliği de iyi sonuçlar elde etmenizde yardımcı olacaktır.

İkizler

Bir öncekinde olduğu gibi bu Kova Dolunayı’nda da yurt dışı bağlantılarınızda, yasal konularda ve akademik alanda pozitif gelişmelerin yaşanması, olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Çocuklarla ilgili meselelerin, yaratıcılık gerektiren faaliyetlerin hızlandığı bir dönemdesiniz. Bu alanlardaki konulara partnerinizin katkıları da son derece olumlu olacaktır. Kardeşlerinizle alakalı konularda olumlu sonuçların elde edilmesi, ticari konularda bazı projelerin tamamlanması da rahatlamanızda etkendir. Bu dönemde her konuda eşinizle birlikte hareket etmek, iş ortağınız varsa beraberce karar almak hem rahatlatıcı hem de sorun çözücü bir yaklaşım olacaktır.

Yengeç

Bu Kova Dolunayı’nda da eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız, olumlu sonuçlar elde etmeniz söz konusu. Bu alanlarda teknolojik ve bilimsel imkânlara odaklanmak bunlardan yararlanmak, eşitlikçi davranışlar çok daha tatminkâr sonuçlar almanızda etkili olacaktır. Kardeşlerle alakalı konularda hareketli bazı deneyimlerin yaşanması, sorunların çözüme ulaşması, net sonuçların elde edilmesi çok memnun edici olacaktır. Günlük yaşamınıza, sağlığınıza ve çalışma hayatınıza her zamankinde biraz daha fazla odaklanmanız yaşam kalitenizin ve enerjinizin yükselmesinde önemli faydalar getirebilir.

Aslan

İkinci kez karşıt burcunuzda meydana gelen bu Dolunay’da da yine ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkinizi değerlendirmeniz, maddi konuları da ilişkinin içinde değerlendirmeniz gerekebilir. Bu ilişkilerinizde iletişimi kuvvetlendirmek, paylaşımları arttırmak, beraberce zaman geçirmek ilişkilerinizin daha dengeli ve uyumlu bir noktaya ulaşmasında çok faydalı olacaktır. Çocuklarınız varsa, onlara zaman ayırmak, eğitimleriyle ilgili konularda rehberlik etmek, onlarla iletişiminizi güçlendirmek uzun vadede pozitif etkiler getirecektir. Harcamalarda ani kararlara, kredi kartı kullanımına ve zarar görebileceğiniz alış-verişlere dikkat etmelisiniz.

Başak

Kova Dolunay’ı size yeniden günlük rutininizi, çalışma düzeninizi değerlendirmeniz gereğini hatırlatmakta. Enerjinizin ve hareket ihtiyacınızın çok yüksek olduğu bu dönemde elinizdeki her işi hızla bitirme potansiyeline de sahip olduğunuzu hatırlatmak isterim. Maddi konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz, kazanç akışının hızlandığı günlerdesiniz. Evde yapacağınız bazı değişimler de kendinizi daha iyi hissetmenize, huzurunuzu arttırmanıza yardımcı olacaktır. Ebeveynlerle alakalı sorunların da çözülmeye başlaması, kendinizi yenilenmiş, dingin ve özgür hissetmenizde önemli rol oynayacaktır.

Terazi

Bu seferki Kova Dolunay’ının hayatınızdaki gündemi yine çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Şu sıralarda uyum ve denge yaratma yeteneğiniz her zamankinden daha kuvvetli olduğu için, bu konulardaki kararları uygulamaya koymanız da pozitif sonuçlar doğuracaktır. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden alacağınız desteklerin de bu gelişmelere önemli katkıları olabileceğini unutmamalısınız. Değişimlerden ve yeni uygulamalardan sonra ufak bir tatil yapmak, yeni sezona geçerken enerji toplamanızda olumlu etki yaratacaktır. Ayrıca sağlık konusunda, uyku, meditasyon, ibadet süreçlerinizde yeni bir düzen getirmek ruh sağlığınızı iyiye gitmesinde fayda getirecektir.

Akrep

Bir önceki Dolunay’da olduğu gibi Kova Dolunayı’ndan en yoğun etkilenenlerdensiniz. Aile, ebeveynler, ev hayatı, kariyer toplumsal yaşantınızda sorunların çözülmesi, projelerin tamamlanması, attığınız adımlardan olumlu neticeler almanız rahatlamanızda etkili olacaktır. Aktivite ve enerji gerektiren sosyal yaşam dönemine de dingin ruh haliyle zaman ayırabilmek huzur içinde eğlenebilmenize yardımcı olacaktır. Aileyle alakalı maddi konular gündeminizi alabilir. Onlardan gelen veya sizden onalar giden finansal yardımlar, hayatınızın daha dengeli, rahat ve ruhen huzurlu bir noktaya evrilmesinde önemli bir role sahip olacaktır.

Yay

Bu Kova Dolunayı’nda da ticari konularda, eğitim meselelerinde, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde sonuçlara ulaşmanız, olumlu neticeler almanız mümkün olabilecek. Özellikle ticari ve eğitimle alakalı konularda teknolojik imkanları kullanmak, daha eşitlikçi, önyargısız bir tarzda yaklaşmanız faydalı olur. Kişisel gelişiminize ve fiziksel görüntünüz için yenilikler yapabilir, bu alandaki kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Mesleki ve toplumsal yaşamdaki hareketlilik, fazladan enerji gerektirebilir. Ancak sosyal bağlantılarınızın canlılığı ve aldığınız tatminler enerjinizi yüksek tutmanıza yardımcı olacaktır. 

Oğlak

Son Dolunay’da olduğu gibi bu Kova Dolunayı’nda da maddi konular, para kazanma ve harcama davranışlarınızla alakalı bazı kararlara varmanız olası. Bütçeye tekrardan bakmak, düzeltmeler yapmak, olası finansal kaynakları değerlendirmeye almak için son derece uygun bir dönemdesiniz. Maddi alanda yapacağınız yenilikler çok olumlu sonuçların doğmasına ve rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Kariyer alanından gelebilecek imkanları ve ilerleme olasılıklarını da göz ardı etmemelisiniz. Hukuki konularda, yurt dışı bağlantılarda ve yüksek öğrenim alanında her zamankinden daha aktif ve başarılı olma şansınızın olduğunu da söylemek gerekir.

Kova

Yine bu Dolunay’da başrol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzun son derecelerine gerçekleşen Dolunay, ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz ve kararları artık uygulamaya koymanızın zamanı. Kendi ihtiyaçlarınız ve beklentilerinizle ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratmak eskiye nazaran çok daha kolay olacaktır. Kararlarınızı yakın arkadaşlarınızla paylaşmak, fikir almak faydalı olabilir. Ortak maddi kaynaklar alanında da hareketli bir dönemden geçtiğinizi, buradaki soru işaretlerinin de kararlarınızda önemli rol oynayabileceğini hatırlatmak isterim. Şanslı bir dönemde olduğunuzu ve kararlarınızın büyük belirleyiciliğe sahip olduğunu unutmamalısınız.

Balık

Bu Kova Dolunayı da içe kapanarak, kendinizle yalnız kalma, kafa dinleme, inziva ihtiyacınızın yükselmesine neden olabilir. Kronikleşmiş sağlık sorunlarınız varsa, bazı yeni bilimsel uygulamaların hayatınızda fayda sağlaması da olasıdır. Uykunuza dikkat etmeniz, günlük akışa bir yenilik getirmeniz de kendinizi daha iyi hissetmenize çok yardımcı olacaktır. Sistematik şekilde spor yapmak, yürüyüşe çıkmak, bazı alışkanlıklardan uzaklaşmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca bazı gizli kalmış konularda edindiğiniz bilgiler için de son kararlarınızı alabilirsiniz. Partnerinizle geçireceğiniz zaman, sohbetler de çok iyi gelecektir. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar