Bu sabah 09:38’de Başak’taki Mars ile Boğa’daki Uranüs arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün ve azalarak yarın da hissediyor olacağız. Oldukça olumlu etkileri olan bu açı mücadelesi verilen konularda beklenmedik olumlu gelişmelerin habercisi. Sorunlu giden, çözümü pek beklenmeyen meselelerde dengenin sağlanması, uyumun yakalanması ve akışın hızlanması olası.

Özellikle finans, teknoloji, çalışma hayatı, mülkiyet, para gibi alanlarda gösterilen çabaların neticelenmesi, varılan noktanın tatmin edici olması rahatlamaya neden olacaktır. Ayrıca bugün sonlanmalarla bağlantılı bir Dolunay günü olduğu için de gerçekten sonuçlara varılmasının kolay olması mümkündür.

Bu açıdan en olumlu haliyle doğal olarak Boğa, Başak ve Oğlak burçları etkileneceklerdir. Özellikle bu burçların ikinci haftasında doğanlar ve yükselenleri 12-16 derecede olanlar, parayla, ilişkilerle, arkadaşlarla, sosyal topluluklarla ve kardeşlerle alakalı bazı iyicil gelişmelere tanıklık edebilecekler. Sonrasında Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları için beklenmedik sürprizlerin olması mümkün. Sosyal hayat, ikili ilişkiler, çocuklarla bağlantılı konular, hukuki problemler ve seyahat sorunları kolaylıkla halledilebilir.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının mesleki faaliyetleriyle bağlantılı maddi konularda tatmin edici, somut neticeler alması söz konusu olabilir.

İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları aile ve ev yaşantısını içine alan, günlük hayat akışını ve sağlığı olumlu yönde etkileyecek bazı deneyimler yaşayabilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar