Bugün Başak burcunda hareket eden Ay yarın (11 Ağustos Çarşamba) 14:00 itibariyle boşlukta kalacak ve 23:07’de Terazi burcuna geçecek.

Yarın sabaha karşı 04:21’de Merkür ve Jüpiter arasında bir karşıt açı kesinleşecek. Detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz. Sabah 10:17’de Başak burcundaki Ay ile Balık’daki Neptün arasında bir karşıt açı kesinleşiyor. Bu açı bugün yaşadığımız Venüs-Neptün karşıtlığındaki deneyimlerin bir uzantısı da sayılabilir. Konularla bağlantılı duygusal gerginlikler ya da tatsız deneyimlerin içselleştirilmeye çalışılması sıkıntı yaratabilir.

Öğlen saatlerinde (13:17) kesinleşen Ay-Venüs kavuşumu, analitik yaklaşımların, mükemmellik arayışının yoğunlaşmasına neden olabilir. Gerek ilişkilerde gerekse estetikte detaylara takılmamız bu açı etkisiyle olasıdır. Sonrasında gelen (14:20) Ay-Pluto uyumlu açısı, ruhsal olarak tazelenmemize, kendimizi enerjik ve güvenli hissetmemize yardımcı olacaktır.

Gece yarısını geçtikten sonra (00:58) Merkür Aslan burcundaki hareketini tamamlayarak yöneticisi olduğu Başak burcuna geçecek. Yarın ayrıca bir paylaşım da bu değişim için yapacağım, takip edebilirsiniz.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar