Bugünkü Dolunay’da da aktif olan Merkür-Neptün olumlu açısı, akşam 19:36’da kesinleşecek. Bu açı aslında kaynağını bu senenin Mart ayının son günlerinden alıyor. Merkür'ün geri hareket etmesi nedeniyle, bu açının zorlayıcı bir fazını üç kere Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında yaşadık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, rahatlatıcı, denge bulduran bazı açılımların olması mümkün.

Mart ayında başlayan, netleşememiş bazı konuşmaların, düşüncelerin, ticari bağlantıların, daha somut ve anlaşılır bir hal aldığını, formasyon kazandığını görebileceğiz. Alınan ara sonuçlar rahatlatıcı, karmaşayı gideren nitelikte olacak.

Bu açı aynı zamanda hayal gücünün, sezgilerin de günlük yaşama pozitif katkı sağlayacak şekilde kullanılabileceğinin ifadesidir. Özellikle iç sesimize güvenmek, biraz hayal kurmak ve hatta hayalleri hayata geçirmekte ilk adımı atmak için kullanılabilir.

Açı Yengeç ve Balık burçlarını içine aldığı için bu burçlar ve yükselenler yanı sıra Akrepler çok olumlu etkilenecekler. Güzel ve manevi anlamda tatmin edici, besleyici bir iletişim, ruhani konularda ilerleme sağlanabilir.

Toprak grubu, Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçları için ise hayatın pek çok alanında insan ilişkileriyle bağlantılı yaratıcı ve maneviyatı zengin fırsatların yakalanması söz konusu olabilir.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının aile, inançlar ve duygusal bağlantılarıyla ilgili, İkizler, Terazi ve Kova burçlarının ise, daha somut ve maddi kaynaklarla alakalı yardım ve destekler alması mümkün.


Yorumlar

Popüler Yayınlar