Bugün İstanbul saatiyle 05:36’da her Dolunay’da olduğu gibi ilişkilerin, yanı sıra teknoloji, bilim, sağlık, çalışma, finans ve ailevi konuların çok hâkim olduğu bir Dolunay yaşadık. Aslan-Kova ekseninde gerçekleşen bu Dolunay’ın ana teması gerek sağlık alanında gerekse finansal konularda teknolojik ve bilimsel açıkları görmek ve sahip olunanları korumak kaydıyla yapılması gerekenlerle yüzleşmek.

Dolunay’a dahil olan Altair sabit yıldızı, ölçülü olmakla beraber savaşma gücünün, ataklığın, inisiyatifi ve dirayeti korumanın önemli olduğuna işaret etmekte. Ancak aynı etkileri kontrolsüz kullanmak, gereksiz risklere, kavgalara, tehlikeli durumlara da neden olabilir.

Bu Dolunay’ın etkilerini 8 Ağustos tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissedeceğiz. Özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ilk günlerinde doğanların, Yükselen burcu ya da herhangi bir astrolojik noktası 0-5 derece bu burçlarda olanların, toleransı yüksek tutmalarının çok faydalı olacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini, ihtiyacınız olanı görünür kılmasını dilerim. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini çoklu gönderide bulabilirsiniz.

Koç

Kova Dolunayı ile birlikte sosyal hayatınıza, arkadaşlık ilişkilerinize yeni bir yön verebilirsiniz. Bu Dolunay’ın size oldukça güzel etkileri olacaktır. Yeni idealler için yer açacak sonuçlar elde edebilir, eski dostluklarla alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ailenizin ve ev yaşantınızın gereksinimleri iş yaşamınızı tekrardan planlamak durumunda kalmanıza neden olabilir. Aşırıya kaçmadan iş ortamında yapacağınız estetik dokunuşlar, konforlu hissetmenize, çalışma motivasyonunuzun yükselmesine, performansınızın artmasına yardımcı olacaktır.

 

Boğa

Kova Dolunayı ile birlikte toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle bağlantılı olumlu gelişmeler ve sonuçlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yakın çevreye yapacağınız yolculuklar, kardeşlerinizle geçireceğiniz zaman ruhen tazelenmenizde ve enerjinizi toplamanıza yardımcı. Bir dönemdir süregelen evdeki ve ailedeki aksaklıkların neden olduğu kızgınlık, öfke gibi olumsuz duygulardan kurtulmak için çok az zamanınız kaldı. Çocuklarınızla alakalı sevindirici olumlu, ama belki biraz beklentinizin altında olan gelişmeler bekleyebilirsiniz.

 

İkizler

Kova Dolunayı ile birlikte yurt dışı bağlantılarınızda ve yasal konularda olumlu gelişmelerin yaşanması, sonuçlara ulaşmanız mümkündür. Yüksek öğrenim ya da yeni eğitim olanaklarıyla alakalı konularda da sevindirici gelişmeler olabilir. Maddi konularda çözümlere ulaşmanız, bu konuda ya yeni bir şeyler öğrenmeniz ya da faydası olacak sohbetler yapmanız çok büyük olasılık. Aşırı masrafa kaçmadan, lükse gitmeden evinizde değişiklik, tadilat yapmak, konforu arttıracak yeni eşyalara kaynak ayırmak için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

 

Yengeç

Kova Dolunayı ile birlikte eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız gerekebilir. Bu konularda kendinizi baskı altında hissetmeniz, kısıtlamalar gitmek zorunda kalmanız olası. Diğer yandan seyahatler ya da eğitim için ayırdığınız bütçeyi de gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu dönemde biraz kendinize zaman ayırmaya, dış görünüşünüz için yeniliklere gitmeyi de düşünebilirsiniz. Bu yenilikler ilişkinizin de tazelenmesinde, partnerinizin de beğenisini kazanmanızda önemli rol oynayacaktır.

 

Aslan

Karşıt burcunuzda meydana gelen bu Dolunay’da ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkiniz ve paylaşımlarınız üzerine düşünmeniz ve bazı kararlara varmanız gerekebilir. Özellikle maddi konularda gelişime açık bir döneme girdiğinizi söylemek gerekir. Ancak yine de aşırı uçlarda dolaşmamayı, beklentilerinizi makul seviyelerde tutmayı tercih etmelisiniz. Sıkıntılı, sinirlerinize hâkim olmakta zorlandığınız bir dönemin sonuna geliyorsunuz. Kendiniz için huzur yaratacak uğraşlara odaklanmak için çok uygun zamanlar.

 

Başak

Günlük hayattaki rutinlerinizi, çalışma sisteminizi gözden geçirmeniz gereken bir döneme girdiniz. Bırakacağınız bazı alışkanlıklarınız ve düzeltmeler bedensel ve ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Özellikle yeme alışkanlıklarınızı çok rahat kontrol altına alabilirsiniz. Bu dönemde kendinize ve fiziksel görünüşünüze daha fazla zaman ve kaynak ayırmak isteyebilirsiniz, oldukça olumlu sonuçlar elde edersiniz. Bir dönem sonra enerji fazlanızı ve öfkenizi kontrol etmeyi unutmamalı ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız.

 

Terazi

Kova Dolunay’ının sizin hayatınızdaki gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Çocuklarla alakalı bazı konularda yeni düzenlemeler yaparak çözümler yaratmanız bu dönemde kuvvetli bir olasılık. Yaratıcılık alanında da alacağınız bazı sonuçlar, kariyerinizin ve toplumsal yaşantınızın da olumlu etkilenmesine neden olacaktır. Yine de kendinize zaman ayırmak, içinize dönmek, meditatif faaliyetlerde bulunmak için günlük akışınızda planlamalar yapabilirsiniz. Çok eskilerde kalmış bir aşk hikayenizden de haberler almanız bu dönemde olasıdır.

 

 

Akrep

Kova Dolunayı’ndan en fazla etkilenenlerden birisi de sizsiniz. Ev yaşamı, aile, ebeveynlerle alakalı ve kariyer kararlarınızla bağlantılı konular gündeminizi alabilir. Toplumsal ve mesleki yaşamda bir dönemdir devam eden hareketlilik ailevi bağlarda ihmallere neden olduysa şimdi telafi etmek için zaman bulabilirsiniz. Hukuki konularda ve yurt dışı bağlantılarda gelişmeler olması, arkadaşlarınızın ve bazı organizasyonların da desteğiyle aşama kaydetmeniz olasıdır. Ancak sosyal hayatta da aşırıya kaçmamak konusunda kontrollü olmanız gereken günlerdesiniz.

 

Yay

Kova Dolunayı kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı yargılara varmanıza, kafanızdaki sorulara cevap bularak, son değerlendirmeleri yapmanıza yardımcı olacak bir enerji getiriyor. Ayrıca ortak gelir ve giderlerle alakalı bazı gelişmelerin olması, vergi gibi zorunlu ödemelerle bağlantılı çözümlere ulaşmanız da söz konusu. Bir eğitim sürecini tamamlamak, yolculuk planlarına son şeklini vermek için son derece uygun zamanlar. Söylemlerinizde baskıcı olmamaya çalışmanız çok faydalı olacaktır.

 

Oğlak

Kova Dolunayı’nda gündeminiz maddi konular, kazandığınız para ve harcama alanlarınız olacaktır. Bu alanda bazı kararlar almanız, lüzumsuz gördüğünüz kalemleri çıkartmanız ve bütçenizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Eşiniz veya ortağınız ile ortak karar almak, ama bu kararları tekrar tekrar gözden geçirerek harekete geçmek sorunların çözülmesinde önemli olacaktır. Bu alanda eşinizden ya da ortağınızdan gelen destekler ve yardımlar da daha kolay ilerlemenize ve hedeflerinize ulaşmanıza katkı yapacaktır. Ayrıca yeni seyahat olasılıkları çok sevindirici olacaktır.

 

Kova

Bu Dolunay’ın baş rol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzdaki Dolunay, bireysel ihtiyaç ve isteklerinizle, ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratmak için sizi zorlayacaktır. Denge yaratmak isterken, kendinizden fazla vermediğinizden, gereğinden çok fedakârlık yapmadığınızdan da emin olmalısınız. Sağlığınıza, günlük yaşamın gereksinimlerine bakmak, yeniden yapılandırmak için son derece uygun bir dönemde olduğunuzu söylemek isterim. Ortak ve bireysel gelir-giderleri gözden geçirmek, aşırılıkları kontrol altına almak isteyebilirsiniz.

 

Balık

Kova Dolunayı içe kapanma, kendinize dönme ihtiyacınızın artmasına neden olabilir. Uyku düzeninizde yenilikler yapabilir, daha sağlıklı olmak için kronikleşmiş alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sakin, meditasyona ve ibadete zaman ayırabileceğiniz, ruhunuzu yenileyip huzura ereceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni ilişkilere başlamak için fırsatların yanında, devam eden bağlantılarınızı da daha iyi bir noktaya taşımak için fırsatlar bulabilirsiniz. Yine de bu alanlardaki beklentilerinizde makul olmanız hayal kırıklıklarını engelleyecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar