Bugün, yarın ve ertesi gün öğlene kadar Ay Boğa burcundaki hareketine devam edecek. Klasik Astroloji’ye göre Ay Boğa burcunda yükselimdedir ve fonksiyonlarını rahat yerine getirir. Ama sahiplenmeye yatkın bir yapısı, kıskançlık düzeyimizin artması, birlikteliklerde baskıcı ve sahiplik hakkımızı kullanmak isteyen bir davranış biçiminin görülmesine de neden olabilir.

Haritanızda Boğa burcunun yönettiği alanda sahip olduklarınızı elinizden kaçırmamaya, korumaya ve değiştirmemeye çalışırsınız. Transit Ay’ın buradaki hareketi bu duyguların tetiklenmesine ilgi ve konsantrasyonunuzun o alana yönelmesine neden olur.

Burcu ve yükselen burcu Boğa olanlar için daha ziyade kendileriyle ilgilenmeleri, duygularını ve manevi arayışlarını gözden geçirebilecekleri 2 günlük bir süreçtir. Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları için ailevi konuların, ev yaşantısının, mesleki hayat ve kariyeri ilgilendiren konuların yanı sıra, ikili ilişkilerin de bu devrede öne çıkması olasıdır.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık için sosyalleşerek, dostlarla vakit geçirecekleri, çocuklarına zaman ayırabilecekleri, bol bol yiyip içip eğlenebilecekleri günler.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay yükselen burçları ve burçları için biraz sıkıcı olabilecek, nispeten içe dönük, amaçsız, yaptıklarından keyif alamadıkları, duygularının karmaşıklaştığı günler olarak kabul edilebilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar