Bugün öğlen 14:09’da Aslan burcundaki Güneş ile Merkür arasında bir kavuşum kesinleşecek. Etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Güneş-Merkür kavuşumları iletişimin yoğunlaşmasına, seyahatlerin, trafiğin, ticaretin ön plana çıkmasına neden olur. Bireysel düzlemde öğrenme isteğinin artmasına, meraka ve gevezeliğe neden olur.

Bu seferki kavuşum Aslan burcunda meydana geleceği için spekülatif para piyasalarında da ciddi anlamda hareketlenmelerin olması söz konusu olabilecektir. Değerli metallerle özellikle altınla alakalı değişimler, ticaret hacminde artış olması beklenebilir.

Aslan burcu etkileyici olmak ve fark edilmek isteyen, sıcak, samimi, gösterişi seven bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla iletişimin de bu yönde şekillenmesi, ancak ölçü kaçarsa, dominant, ben merkezci bir hal alması da olası.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle Aslan burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Sabit, Boğa, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, yolculuklar, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası.


Yorumlar

Popüler Yayınlar