Bugün Yay burcunda hareket eden Ay yarın (24 Haziran Perşembe) sabah saat 05:07’den akşam üstü 16:04’e kadar boşlukta kalacak. Bu saat itibariyle Oğlak burcuna geçen Ay akşam 21:39’da Güneş ile bir karşıt kesinleştirerek Dolunay fazını tamamlayacak. Yarın Oğlak burcunun 3 derecesinde gerçekleşecek olan bu Dolunay etkilerine daha detaylı olarak bakarız.

Dolunay’ın getirdiği Oğlak-Yengeç vurgusunun yanı sıra bir de sabaha karşı 02:38’de Venüs-Pluto arasında yine bu burçlarda bir karşıt açı kesinleşecek. Yarın sabah bu açı ile ilgili ayrıca bir paylaşım da yapmak istiyorum.

Sabaha karşı (05:10) kesinleşen Ay-Neptün karesi, günü gergin, sıkıntılı bir ruh haliyle karşılamamıza neden olabilir. Uyanır uyanmaz, kırgınlıklarımız, hayal kırıklıklarımız aklımıza gelebilir. Çok kıymet verdiğimiz, değerli bulduğumuz konularda karşılanmayan beklentilerimiz negatif duyguların bir kere daha canlanmasına neden olabilir. Kısa süreli bir etki olduğunu hatırlayarak, gücünüzü geri kazanmaya çalışmalısınız.

Akşam Güneş-Ay karşıtlığından önce (19:35) Ay-Jüpiter arasında kesinleşecek altmışlık, Dolunay haritasında da etkisini olumlu yönde gösterecek. Toplumsal değerlerin, aile ilişkilerinin ve sağlığın yükselmesinde önemli bir rol oynayacak. Bireysel seviyede biz de ruhsal enerjimizi daha bütün ve pozitif hissedebileceğiz.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar