Bugün Yay burcuna geçen Ay yarın (23 Haziran Çarşamba) ve ertesi gün öğleden sonra saatlerine kadar buradaki yoluna devam edecek.

Bu gece 01:01 itibariyle geri hareket halindeki Merkür, İkizler burcunda direkt hareket etmeye başlayacak. Yarın konuyla alakalı ayrıca bir paylaşım yapacağım.

Sabaha karşı (03:18) kesinleşen Ay-Mars uyumlu açısı, enerjinin yükselmesine işaret ediyor. arasında boşlukta kalacak ve Yay burcuna geçecek. Bu gece sabaha karşı (04:58) Ay ve Neptün arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. O saatte uyanık olanların meditasyon yapmalarını ya da dua etmelerini, uyumakta olanlarınızın da rüyalarına daha dikkat etmelerini tavsiye etmek isterim.

Sabah 06:02’de ise Ay ve Venüs arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Yani güne şefkat, merhamet ve yumuşak duygularla başlayacağız. Koruma hislerinin yüksek olması ve Ay’ın sahiplenici Akrep burcunda bulunması biraz ölçüsüzlük getirebilir. Dolayısıyla kontrollü olmakta fayda var.

09:44 itibariyle kesinleşen Ay-Pluto altmışlığı ise, ruhen tazelenmemizde ve güçlü hissetmemizde oldukça yararlı. Bu ruhsal enerjiyi yapıcı alanlara kanalize etmek, günün verimli geçmesini sağlayacaktır.

Öğlen 12:27’de kesinleşen Ay-Satürn altmışlığı ve arkasından gelen (13:13) Güneş-Jüpiter üçgeni günün iyimser, yapıcı ve yüksek konsantrasyon ile devam etmesinde olumlu rol oynayacaktır. Güneş-Jüpiter olumlu açısı, özellikle ailevi konularda güzelliklerin yaşanabileceğine, gelişmelerin ayağımıza geleceğine işaret ediyor. Bu açının etkisi koruma ve korunma ihtiyacının da artmasında etkili olabilir.

14:51’de kesinleşen Ay-Merkür karşıtlığı ise edindiğimiz bilgilerin, elde ettiğimiz verilerin çok da istediğimiz gibi olmadığına, kurulan iletişimin faydalı olmaktan ziyade sıkıntılara neden olabileceğine işaret etmekte.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar