Bugün akşam saatlerinde boşlukta kalan Ay, yarın (11 Haziran Cuma) 10:22 itibariyle Yengeç burcundaki hareketine başlayacak.

Bugün olduğu gibi yarın da İkizler teması yoğun şekilde gündemimizde olacak, çünkü bu gece sabaha karşı 04:14’de Güneş ve Merkür arasında bir kavuşum kesinleşecek. Bu kavuşum, Merkür geri hareket halinde olduğu için bizlere, bir şeylere yeniden, tekrardan, daha yakından, soru sorarak, farklı bir bakış açısı ya da algı şekli olabilir mi diye sorarak yaklaşmamız gerektiğini hatırlatıyor. Merkür’ün tüm geri hareket periyodu bu şekilde değerlendirilmelidir, ama açı yaptıkça bu ihtiyaç daha belirgin ve hissedilir hale gelir.

Öğlen 14:29’da kesinleşen Ay-Jüpiter uyumlu açısı, duygusal yanımızın, paylaşım, yardım yapmak isteyen, el uzatmayı düşünen tarafımızın ön planda olacağının göstergesi. Sizi zorlayan, istemekten utandığınız ricalarını ya da sormaktan çekindiğiniz sorularınız varsa günün bu saatlerini kullanmanızı tavsiye ederim.

Yarının en önemli astrolojik olgularından bir tanesi de 16:35 itibariyle Yengeç’teki yolculuğunu tamamlayan Mars’ın Aslan burcuna geçmesi. Bu konumun hayatlarımıza etkisiyle alakalı yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım, birlikte bakarız.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar