Bugün gerçekleşen Ay Tutulmasının ve Dolunay’ın ardından, Ay yarın (27 Mayıs Perşembe) 20:34 itibariyle ertesi gün sabaha kadar boşlukta kalacak.

Bu sabaha karşı 03:02’de Ay ve Satürn arasında kesinleşecek altmışlık açı dingin bir ruh haline, duyguların kontrol edilebilir olmasına ve akla dayanan bir iletişime işaret ediyor.

Gün içinde de oldukça sakin olan gökyüzü akşam üstü saatleriyle beraber hareketlenmeye ve stresli açılarla bizi de harekete geçmeye zorluyor. İlk açı 17:44’de iki dişil prensip, Ay ve Venüs arasında kesinleşen karşıt açı. Kadın figürlerini karşı karşıya getiren bu açı, duygusal gerginliklere, genellemelerden de, fazla detaylardan da uzak kalma gereksinimini ifade ediyor.

Hemen akabinde (18:07) kesinleşen Ay-Neptün karesi, ise duygusal karmaşaların, alınganlıkların, yanlış anlaşılmaların ve hayal kırıklıklarının göstergesi. Takip eden açı ise 20:37’de Ay ve Merkür arasında kesinleşen karşıt. Bu açı akşam saatlerinde başlayan gerilimin, artık sözlere dökülmesine, kırgınlıklar yaşanabileceğine, kontrolsüz olunursa, uzlaşmanın çok zorlaşacağına işaret etmekte.

Geceye doğru 22:26’da ise yarına damgasını vuracak Venüs-Neptün karesi kesinleşecek. Bu açı ile yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım, birlikte bakarız.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar