Ufukta İkizler burcu yükselirken doğanlar dünyayı bir eğitim alanı gibi algılar. Yükselen İkizler burcunun sosyal olarak karşılaştığı insanlar, bulunduğu ortamlar hakkında bilgi sahibi olmak ve bu bilgiyi aktarmak temel davranış biçimidir.

Dışarıdan bakıldığında meraklı, en akla gelmeyecek soruları sorabilen, neredeyse hiç susmadan konuşabilen, konuşurken elleri ve yüzleriyle jest ve mimikler yapan bir tarzı vardır. Hava elementinin etkisiyle çabuk ve sürekli hareket etmeyi, hızlı konuşmayı, geniş bir kelime haznesi kullanarak iletişim kurmayı tercih eder.

İkizler yükselen işlek zekalı, hazır cevap, hemen her alanda entelektüel donanıma sahip bir yapıdadır. Çok rahat iletişim kurar, düşüncelerini kolayca paylaşır. Ancak iletişim kaynağı her zaman zihin olduğu için, bu alış-verişlerde duygusal beslenme eksikliği yaşanabilir. En duygusal anlarda bile yapılan gereksiz espriler, durumu hafifletmek için ortaya konulan yaklaşımlar, ilişkilerinin zedelenmesine nedendir.

Genellikle hareket halinde olmayı seven yükselen İkizler konsantrasyon bozukluğundan da muzdaribdir. Öğrenmeye açık, meraklı yapısının etkisi altında daldan dala atlayarak, çeşitlilik arayışını tatmin etmeye çalışır. Böylece pek çok başlanmış ama bitirilmemiş iş de arkasında kalakalır.

Bazı yükselen İkizler çok sıcakkanlı, samimi bir intiba yaratırken, bazıları ise entelektüel bir snopluktan kendini alamayabilir. Ama her iki tür İkizler yükselen de çok kuvvetli gözlem yeteneğine, zihinsel güce ve güzel konuşma kabiliyetine sahiptir.

Yükselen İkizler duygusal ilişkilerde merakı ve çeşitlilik ihtiyacı yüzünden sadık kalmakta zorlanabilir. Birlikte olduğu insanın da kendisi gibi işlek zekalı, rahat iletişim kurabilen ve zekasını tetikleyen birisi olmasını ister.

İkizler burcu bedende parmaklar, eller ve kollarla alakalıdır. Dolayısıyla bu organlarla ilgili sorunlara yükselen İkizler de daha eğilimlidir. Bazı yükselen İkizler kilo almaya eğilimli olabilse de genelde ince kemikler ve etli dudaklar tipik bedensel özellikleridir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar