Bugün Kova’da yoluna devam eden Ay, yarın öğlen 13:06 itibariyle saat 23:30’da Balık burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak. Dolayısıyla özellikle iletişim ve teknolojiyle alakalı bazı sonuçsuz kalan girişimler olabilir. Sabırlı olmamız gerekiyor.

Bu gece sabaha karşı 04:56’da Ay ve Mars arasında son derece uyumlu bir açı kesinleşecek. Yani sabah uyandığımızda kendimizi tazelenmiş, enerjik ve güne başlamak için hevesli hissedebileceğiz. Bu enerjik durum gün içinde de diğer açılarla devam edecek. Çünkü hemen arkasından (05:45) Ay ve uyum gezegeni Venüs arasında altmışlık bir açı meydana gelecek. Bu açının etkisiyle uyandığımızda kendimizi çok aç ama lezzetli, özel bir şeyler yemek ihtiyacında hissedebiliriz.

Yarın (7.Nisan.Çarşamba) öğlen saatlerinde (13:06) ise Ay ve Jüpiter arasında Kova burcunda kesinleşen son açı, kavuşum, iyimser duyguların, özgüvenin, yardımseverliğin işaretçisi. Herhangi bir yardım ihtiyacınız, farklı konularda önemli talepleriniz ve işbirliği isteğiniz ya da toplantılarınız varsa bu saatleri kullanabilirsiniz. Sonuçlar muhtemelen beklediğinizden daha iyi olacaktır. Güne biraz iştahlı başlamamız ve bu açının da etkisiyle, öğle saatlerinde de yemeği biraz fazla kaçırmamız mümkün.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar