Dün akşam üstü Kova burcuna geçen Ay bugün ve yarın akşama kadar buradaki hareketine devam edecek.

Kova burcu hava elementindendir ve nispeten duygulardan uzak bir yapıdadır. Dolayısıyla hayatımızın hangi alanı bu burç tarafından yönetiliyorsa orada daha akılcı, objektif yaklaşımlarla aktif hale gelmemiz söz konusu.

Kova burcunun haritamızda yönettiği alanda her zaman özgür, özgün, bireyselliğimizi korumak isteyen bir davranış biçimimiz vardır. Bu hayat alanındaki dayatmalar, kurallar bizler için katlanılması daha zordur. Bu hayat alanında değişimleri kendimiz yapmak, seçimlerimize kendimiz karar vermek isteriz.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının hayatlarında aile, bedensel sağlık, meslek yaşamı ve ikili ilişkiler gibi konuların ön plana geçmesi söz konusu. Bu alanlarda bazı gündelik kararların alınması, ama bazen de baskı hissinin yoğunlaşması söz konusu olabilir.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçları için Kova’daki Ay günleri eğlenceli, sosyal faaliyetlere zaman ayırabilecekleri bir dönem olacak. Arkadaşlara, kardeşler ve çocuklarına zaman ayırmak, özgürce birlikte bir şeyler yapmak mümkün olabilecek.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçlarının ise maddi konularla ve gündelik yaşamdaki küçük problemleri düzene sokmakla zaman geçirmeleri söz konusu olabilir. Bu burçların iş yükünde de biraz artış olabilir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar