Ufukta Boğa burcu yükselirken doğanlar ağır, durağan ve değişime dirençli bir kişilik sergiler. Yükselen Boğa dışarıdan görünen yüzüyle, dayanıklı, sabırlı, sebatkar bir insan olarak tanınır. Sadakat, tutuculuk, koruyuculuk ve vefa en önemli değerleridir.

Düzen ve rutin gerektiren konularda, işlerde hem mutlu hem de başarılı olur. Pratik yaklaşımlar, kolay çözümler ve denenmiş yollar yükselen Boğa karakteristiğinde belirleyicidir. Tedbirli, dikkatli yaklaşımları vardır ama sabit fikirlilik de sıkça görülür.

Değişime direnci çok yoğun olan Yükselen Boğa burcu yeni bir şeye başlarken zorluk çeker. Hissettiği blokaj tembelleşmesine, beklemesine ve ertelemesine neden olabilir. Yeni yollar denemek, risk almak, güvenliği tehlikeye atmak yükselen Boğa’nın gerilmesine neden olabilir.

Beş duyusu da çok gelişkin olan yükselen Boğa, her türlü duyusal uyaranı hafızaya alır. Yani madde dünyasına ve tanıdığı ilk madde olan kendi bedenine karşı çok duyarlıdır. Maddeye verdiği değer hayatına da şekil verir. İyi şeyler, lüks, güzel yiyecekler, değerli sanat eserleri, yatırım olarak kullanılabilecek mücevherler sahiplenmekten hoşlanır.

Sahip olmayı seven Yükselen Boğa’nın ilişkilerinde de böyle bir yaklaşımı vardır. Kalıcılık, sürdürme önem verdiği kavramlar olduğu için kolay kolay ilişkilerinde de değişikliğe gitmez. Ancak bu tavır kıskançlık potansiyelini de beraberinde getirir. İlişkilerdeki sahiplenici davranışları bazen baskı unsuru haline de gelebilir.

Kendisi için kaliteli ama rahat hissedeceği bir giyim tarzını tercih eder. Genellikle sağlam ve kalın kemikli bir vücut yapısı vardır. Yemek yemeyi sevdiği, lezzete düşkün olduğu için kilo almaya eğilimlidir. Boğa burcu vücutta boğaz bölgesiyle alakalı olduğundan sıkça bademcik, yutak ve tiroid problemleri yaşayabilir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar