Dün öğlen saatlerinden bu yana Oğlak burcunda olan Ay bugün ve yarın akşam üstü saatlerine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek. Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay bu karşıt konumdayken, duyguların salınımında bir miktar tutukluk yaşanması kaçınılmazdır.

Oğlak burcu görev bilincinin çok kuvvetli olduğu, pragmatizme yakın, kendini sürekli denetleyen bir davranış biçimine sahiptir. Dolayısıyla duygularla bu davranış biçiminin örtüşmesi de pek kolay değildir.

Duygular olduğunca yaşanması, iniş çıkışlarına izin verilmesi gereken hallerimizi ifade eder. Bu konumdaki Ay, duyguların bazen kristalize olmasına, tıkanmasına, hayal gücünün sönükleşmesine neden olabilir.

Haritalarımızda hangi alan Oğlak tarafından yönetiliyorsa orası sorumluluklarımızı çok derinden hissettiğimiz, kendimizi bırakmakta zorlanarak, sürekli kontrol altında tuttuğumuz alandır. Ay’ın Oğlak burcundaki yolculuğu bu alanın aktive olmasını, hayata biraz daha ciddi yaklaşmamızı tetikleyecektir.

Ay’ın Oğlak’taki dolanımı sırasında, önce Oğlak-Yengeç, arkasından Koç-Terazi burç ve yükselen burçlarında duygusal gel-gitler yaşanabilir. Boğa, Başak, Akrep, Balık burç ve yükselen burçlarının daha rahat olmaları, eğlenceye, boş zaman faaliyetlerine zaman ve enerji ayırabilmeleri olasıdır. Burçları ve yükselenleri İkizler, Aslan, Yay ve Kova olanlar ise, ev ve aile yaşantılarında, duygusal hayatlarında eksikleri tamamlamak, yolunda gitmeyen unsurları düzene sokmak için fırsat bulabilirler.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar