Bugün akşam üstü saatlerinde Kova’ya geçen Ay yarın ve ertesi gün geç saatlere kadar buradaki hareketine devam edecek. Yarın Ay’ın Kova burcundaki etkilerine birlikte bakarız.

Yarın sabah 08:59’da Boğa burcunda bulunan Uranüs ile Ay arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Her ikisi de Sabit nitelikte burçlar olduğu için inatlaşma, çatışma yaşanabilir. Özellikle maddi konularda ve teknolojik alanda beklenmedik reaksiyonların olması, kısa bir süre de olsa bağlantı kopmalarının, yanlış anlaşılmaların yaşanması ihtimaldir.

Sabahın ertesinde öğlen 13:33’de bu defa Ay ve Satürn arasında kesinleşen kavuşum ise, enerjimizin düşmesine, neden yokken karamsarlığa kapılmamıza, üzerimizdeki sorumluluklardan ve yük olarak nitelendirdiğimiz konulardan dolayı yorgun hissetmemize neden olabilir.

Hemen arkasından ise Koç’daki Venüs ile İkizler’deki Mars arasında olumlu kabul edilen bir altmışlık açı kesinleşecek. Bu enerjinin ve motivasyonun nispeten yükselmesinde etkili olacaktır. Yarın bu açı ile ilgili daha kapsamlı bir paylaşım yapacağım.

Akşam saatlerinde (23:41) ise günün stresinden, bezginliğinden kurtulmak için Güneş ve Ay bize yardımcı olacaklar. Daha enerjik ve iyimser hissedeceğimiz gece saatlerinde iyi bir uyku diliyorum.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar