Ufukta Akrep burcu yükselirken doğanlar, kendilerinden emin, saygı uyandıran ve etkileyici bir dış görünüşe sahiptirler. Yükselen Akrep’in gizemli kişiliği ve davranış şekliyle bazen çekinilen, korkulan bazen de dayanılmaz yoğunlukta çekici bir tarzı vardır. Kararlı ve güçlü bir kişilik sergiler.

Genellikle ya çok sevilen ya da uzak durulmak istenen insanlar olurlar. Çevrelerinde bu kadar uçta reaksiyonlar yaratabildiğine kendisi bile şaşırabilir. Derin gözleri, anlamlı yüz ifadesi bile insanlara direkt bakar ve kimin gerçek kimin yapay olduğunu anlayıverir. İletişimde satır aralarını okumaya olan merakı, analitik yaklaşımları sıradan bağlantılarda korkutucu ve rahatsız edici olabilir.

Yükselen Akrep şüpheciliğe yatkın bir yapısından dolayı mahremiyetine de hassastır. Olayları, insanları ve şartları kontrol ederek, sürekli risk analizi yapan bir tarzı vardır. Bu analitik süreç bir takım stratejik planlarla desteklenir.

Bedensel paylaşımlara önem veren yükselen Akrep birlikteliklerinde de bu konuya fazlasıyla hassastır. Eğer bu alandaki ihtiyaçları partneri tarafından karşılanmazsa arayışlar içerisinde olabilir. Aslında sadakati ve tek eşliliği tercih ettiği için bu durumda olmaktan kendisi de hiç hoşlanmaz. Partnerinin sakin, ılımlı, ayakları yer basan bir insan olmasını, kendisi gibi maddeye iyi hakimiyet gösteren birisi olmasını ister.

Genellikle derin ve anlamlı bakışları olan yükselen Akrep burcu, standart anlamda güzel ya da yakışıklı olmasa bile her zaman kuvvetli bir çekim gücüne sahiptir. Etkileyici giyim tarzında pek çok zaman koyu renkleri tercih eder. Akrep bedende cinsel organları ve burnu yönetir. Dolayısıyla yükselen Akrep’in de bu alanlarda hassasiyeti daha fazladır.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar