Dün sabah saatlerinde Koç burcuna geçen Ay bugün ve yarın akşam saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Koç burcu hızlı hareketi, sabırsızlığı ve aslında temiz kalbiyle tanınır. Doğum haritalarımızda hangi alanı yönetiyorsa hayatın o alanında her zaman bir telaş, acelecilik ve masumiyet söz konusudur. Koç’un masumiyeti, yeni doğan bebeğin saflığına benzer. Astrolojik yeni yılın başlangıç burcu olan Koç, yeni doğmuş bir bebek gibi, plansız, programsız, sebep-sonuç bağlantılarını kurmakta zorlanan bir yapıya sahiptir.

Dolayısıyla Ay Koç burcunda olduğu zaman nispeten daha hızlı hareket etmek, çabuk karar almak ihtiyacımız da artar. Özellikle burcu ve yükselen burcu Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak olanlar bu ihtiyacı daha fazla hissederler.

Ay’ın Koç burcunda olduğu günlerde, Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının hayatında maddi konularda ve sağlık alanında hızlanma, yeni başlangıçlar yapılması söz konusu olur.

Bu günlerde İkizler, Aslan, Yay ve Kova burçları ise daha sosyal olurlar. İletişimde, öğrenmede yeni başlangıçlar yapılması, eğlenceye ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra yaratıcılık gerektiren konulara da zaman ve enerji ayrılması mümkün olabilir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar